Основная флудилка форума

Це прекрасно... але не дуже вірю... ви ж щодня на форумі боржників і відповідно кожного дня автоматично про то згадуєте. Може просто змінили ставлення до боргів.
Я модератор вже не перший рік,і відповідно стараюся слідкувати і бувати на форумі.
А на рахунок боргів,вони мені не заважають жити,є вп одне,то знесу, одне вп мушу виплатити,а так..Ну,я не користуюсь картами, але в мене зарплата готівкою, якщо треба десь карту,то в мене є карта малого.І я якось так звикла жити)

Ксенія Шушаніка Leona Кстати, о маникюре писал, то вспомнил — был у меня вчера случай развеселый. Зашёл маникюр сделать. А там две девчонки новенькие работать начали. Передо мной пацанчик тоже маник сделать пришёл. Друг его рядом сидел. Ну эти две «умницы» стали с пацанчика ржать и приколы гнать. Мол, а зубы тебе ещё не наполировать? А то мы можем. Друг защищать начал, и ему о зубах мол. И вдруг пацанчик снимает две вставных челюсти и говорит мол, давай, я жду. Шокировало то, что друг его сделал тоже самое. Ну, я молчать тоже не стал, спросил полируют только зубы или что ещё. Разорались девчонки так, что наверно в соседних дворах слышали. Ну а я что? Шапку снял и говорю: та мне бы лысинку маленько наполировать, а вы тут сразу пошлить начали. Короче, тишина стояла как не знаю где минут 10, но маник сделали )))
Круто,я представляю :вытащить обе челюсти

Полночь ,я не глузую,а уявила як чУлУвік збирається здійснити "вихід в люди" і проводить всі перераховані Вами маніпуляції. Це не викликає насмішку. А ,взагалі,одразу видно людину ,хоч жінку,хоч чоловіка,який слідкує за своїм зовнішнім виглядом.
І такі люди поряд з собою хочуть і вартують бачити такого ж доглянутого супутника життя.

Полночь ,я не глузую,а уявила як чУлУвік збирається здійснити "вихід в люди" і проводить всі перераховані Вами маніпуляції. Це не викликає насмішку. А ,взагалі,одразу видно людину ,хоч жінку,хоч чоловіка,який слідкує за своїм зовнішнім виглядом.
І такі люди поряд з собою хочуть і вартують бачити такого ж доглянутого супутника життя.
Справжній чоловік має бути могуч,вонюч і волосат

А я и не думал о насмешке. И полностью с вами согласен. Даже дополнить нечего)))

Гато, Ти абсолютно правий, вибирай на кого ти більше похожий.
IMG_20241220_223028.webp
unnamed.webp

Назад
Угорі