Основная флудилка форума

Було про те, що не подобається коли жінка іншим чоловікам подобається.
Так жінкам же постійно мало уваги. От ви і привертаєте увагу навіть будучи заміжніми.
Відчувається, що ви злий на колишню жінку і всіх рівняєте по ній. А минуле краще відпустити 👌 І розуміти, що всі люди різні і на різних рівнях розвитку / усвідомленості.
1734696385442.webp

Ось, наприклад, така дівчина в гольфі)))) думаєте, вона нікому, крім свого хлопця, не сподобається, бо вона не в шортах (уявимо, що там джинси внизу😆)? Але це все фігня, якщо вона обрала його і дає на 120% впевненість, що вона його.

Відчувається, що ви злий на колишню жінку і всіх рівняєте по ній. А минуле краще відпустити 👌 І розуміти, що всі люди різні і на різних рівнях розвитку / усвідомленості.
1734696385442.jpeg

Ось, наприклад, така дівчина в гольфі)))) думаєте, вона нікому, крім свого хлопця, не сподобається, бо вона не в шортах (уявимо, що там джинси внизу😆)? Але це все фігня, якщо вона обрала його і дає на 120% впевненість, що вона його.
Гарна дівчина. Ви не так зрозуміли. Звісно вона може подобатися іншим. Але мені то не подобається. А колишню я вже давно відпустив.
А скільки вас років? 🤔
Я ж писав вже...
Що сі стало? Прошем пана підмінили? То такі трати на жону? Так можна з торбою по світу піти.
Відсутнє зєднання між мозком і язиком Ксенька? Їж ковбаску з цукерками.

Шушаніка, Отелло 44 рочки.
Блудник, Якщо їсти багато солодкого і жирного, можна діабет заробити.

А в річковій рибі багато паразитів.

Що сі стало? Прошем пана підмінили? То такі трати на жону? Так можна з торбою по світу піти.
Ой, Ксения. Вы забываете ещё об одном моменте. Мужчина тоже должен за собой следить. А это же и бородку подправить, и бровки подкорректировать, и маникюрчик сделать, и лысинку натереть что бы блестела. И оно ж как выходит. Если следит за собой — то нормальный мужчинка. Но тогда и девушку за это не упрекнёт, ибо знает что по чём, и знает что это необходимо. А если не следит — то это как-то не гуд. Имхо)

Гарна дівчина. Ви не так зрозуміли. Звісно вона може подобатися іншим. Але мені то не подобається. А колишню я вже давно відпустив.

Я ж писав вже...

Відсутнє зєднання між мозком і язиком Ксенька? Їж ковбаску з цукерками.
Як надумаєте ще раз женитися,то ми всім форумом скінемся на паранджу 😂

Усі з завмиранням серця чекали результату,щоб сказать,що не можна пить пепсі і їсти стільки шоколаду
Якщо десь будеш здавати аналізи, то здай на глікований гемоглобін. Це ніби середня глюкоза за 2-3 місяці. І якщо в тебе є скачки цукру на протязі дня, то при такому аналізи їх більш помітно. Пацієнти здають зранку, а в більшості людей зранку після ночі глюкоза нормальна.

Якщо десь будеш здавати аналізи, то здай на глікований гемоглобін. Це ніби середня глюкоза за 2-3 місяці. І якщо в тебе є скачки цукру на протязі дня, то при такому аналізи їх більш помітно. Пацієнти здають зранку, а в більшості людей зранку після ночі глюкоза нормальна.
Ну уж ніт, раз написано що нормальний,значить нормальний

1734696385442.jpeg

Kordelia, Ревність в чоловіків - це не завжди недовіра до жінки... я наприклад в минулому житті зовсім не був ревнивий, ну хіба що в молодості на початку відносин. Зелене, дурне.
Тепер я досить ревнивий... і я довірю їй своє життя з закритими очима. І довірив... моя ревність через те, що я боюсь її втратити.

В мене боргів немає, точніше є, але я про них давно забула :rolleyes: 😂
Це прекрасно... але не дуже вірю... ви ж щодня на форумі боржників і відповідно кожного дня автоматично про то згадуєте. Може просто змінили ставлення до боргів.

Ксенія Шушаніка Leona Кстати, о маникюре писал, то вспомнил — был у меня вчера случай развеселый. Зашёл маникюр сделать. А там две девчонки новенькие работать начали. Передо мной пацанчик тоже маник сделать пришёл. Друг его рядом сидел. Ну эти две «умницы» стали с пацанчика ржать и приколы гнать. Мол, а зубы тебе ещё не наполировать? А то мы можем. Друг защищать начал, и ему о зубах мол. И вдруг пацанчик снимает две вставных челюсти и говорит мол, давай, я жду. Шокировало то, что друг его сделал тоже самое. Ну, я молчать тоже не стал, спросил полируют только зубы или что ещё. Разорались девчонки так, что наверно в соседних дворах слышали. Ну а я что? Шапку снял и говорю: та мне бы лысинку маленько наполировать, а вы тут сразу пошлить начали. Короче, тишина стояла как не знаю где минут 10, но маник сделали )))

Назад
Угорі