Основная флудилка форума

Що поганого в шортах?
А ще. Є такі чоловіки, яким подобається, коли на їх жінок інші дивляться. Щось типу підвищення самооцінки або підтвердження "я вибрав найкращу" або "мені пощастило". Інші чоловіки дивляться, але вона з ним, і це дає відчуття переваги.
Мені подобається. Але коли шнурок поправляти нагнулась і весь трамвай до вікон прилип я б не сказав що моя самооцінка прям загордилась.
Навпаки захтілось мати кулемет Максим))

1000001733.webp

Мені подобається. Але коли шнурок поправляти нагнулась і весь трамвай до вікон прилип я б не сказав що моя самооцінка прям загордилась.
А коли сам до вікна прилипаєш?

Боже яке зле🙄

Да да, куколд називається:)
Можливо і є але я таких не знаю:)
Ну тоді це повинна бути дуже стрьомна якась жінка, щоб на неї ніхто абсолютно більше не дивився 🫣 бо ж не обов’язково бути в шортах чи міні, щоб вони дивился…

Ну тоді це повинна бути дуже стрьомна якась жінка, щоб на неї ніхто абсолютно більше не дивився 🫣 бо ж не обов’язково бути в шортах чи міні, щоб вони дивился…
Ну чому одразу страшна, в жінці загадка має бути і скромність а не зразу все на показ. Чи то я старомодний:)

Ну чому одразу страшна, в жінці загадка має бути і скромність а не зразу все на показ. Чи то я старомодний:)
Там було щось про те, щоб ніхто не дивився чи нікому більше не подобалась. Це ж нереально, навіть якщо скромна. І яка різниця, якщо жінка вже вибрала, з ким їй бути 🤷‍♀️

Там було щось про те, щоб ніхто не дивився чи нікому більше не подобалась. Це ж нереально, навіть якщо скромна. І яка різниця, якщо жінка вже вибрала, з ким їй бути 🤷‍♀️
Було про те, що не подобається коли жінка іншим чоловікам подобається.
Так жінкам же постійно мало уваги. От ви і привертаєте увагу навіть будучи заміжніми.
Ти випадково не мусульман?
Паранджа тобі в поміч.
Випадково ні. За паранджу данке.
Ти випадково не мусульман?
Паранджа тобі в поміч.
1734695948662.webp

Останнє редагування:
Було про те, що не подобається коли жінка іншим чоловікам подобається.
Так жінкам же постійно мало уваги. От ви і привертаєте увагу навіть будучи заміжніми.

Випадково ні. За паранджу данке.

1734695948662.jpeg
Дуже, дуже красива дівчина у тебе, але чому ніжки з під паранджі виглядають? Не порядок.

Назад
Угорі