Основная флудилка форума

Блудник, І скільки коштує манікюр у твоєму місті?
А його потрібно кожні три тижні поновляти, а тепер за рік порахуй скільки це грошей. Гарна сума виходить?
Добав педикюр, брівки, вії, парихмахера і ти цього і не помічаєш, а це все грошики і грошики. А ти задумувався звідки жінка гроші бере?
Задумувався звісно. І що? Заробляйте... де логіка збрити брови щоб намалювати нові? Важити 80 кг і вії і нігті це дуже сексуально... де брала гроші звісно знав, тепер там не бере:) бере в когось іншого бо сама заробити не здатна.
1734627589390.webp

Задумувався звісно. І що? Заробляйте... де логіка збрити брови щоб намалювати нові? Важити 80 кг і вії і нігті це дуже сексуально... де брала гроші звісно знав, тепер там не бере:) бере в когось іншого бо сама заробити не здатна.
1734627589390.jpeg
Ти так і не зробив висновків.
Ти не давав, жінка брала в МФО. А ти мабуть радів, що в тебе грошей не просить.
А якщо тобі(тьфу, тьфу.тьфу) цегла на голову впаде і ти станеш страшненький, то нормально буде, що тебе жінка кине, як з таким страшилом в місто ходити?

Не суди за кілограми і не будеш засуджений за сантиметри.

Ти так і не зробив висновків.
Ти не давав, жінка брала в МФО. А ти мабуть радів, що в тебе грошей не просить.
А якщо тобі(тьфу, тьфу.тьфу) цегла на голову впаде і ти станеш страшненький, то нормально буде, що тебе жінка кине, як з таким страшилом в місто ходити?

Не суди за кілограми і не будеш засуджений за сантиметри.
А які я мав зробити висновки?Та не брала жінка МФО, в мене просила я давав, але ж з вами як з бабкою і коритом...до чого тут цегла? Оксанко кидай пити або закушуй. Кілограми можна скинути а декому і потрібно. При зайвих кілограмах мова до сантиметрів не дійде. Чеши котів.

Знаю все, не знаю що то за уколи що синяки але міміка пропадає і то видно. Так брешите ж що то масочки фігасочки. Я писав що не маю залежностей. Нада спортом займатися а не жерти на 80 кг, на уколи краси манікюр і педикюр самі заробляйте.

Не люблю коли порівнюють. Доросла жінка а... далі сама придумай
А якщо жінка в декреті,а хоче манікюр і вії,то тоді що?Зась поки не заробить?

А якщо жінка в декреті,а хоче манікюр і вії,то тоді що?Зась поки не заробить?
Та нехай робить вже що хоче... як ви там кажете це ми робимо всю красу для вас. Да канешно по квартирі з гулькою а як сама в магазин чи в парк то при параді. Чи ви думаєте що ваш чоловік хоче щоб ви іншим чоловікам подобалися? Це ви цього хочете. Я наприклад жодного такого не знаю... декрет це повністю утримання чоловіком дружини і дитини до 3 років. Далі на роботу.

Завжди радять найближчим правду сказати 🙁
Та кце не порада))
Брехня завжи вилізе боком.
Всюди, не тільки з рідними
Я вважаю що стосунки треба починати з правди
:+1:
Правильно... єбашити по максимуму аби той мінімум потім не всцявся))
Обережніше ,бо тут можуть послати і без скритих повідомлень :spiteful:
Ти взагалі відволікаєшся, працюй

Та нехай робить вже що хоче... як ви там кажете це ми робимо всю красу для вас. Да канешно по квартирі з гулькою а як сама в магазин чи в парк то при параді. Чи ви думаєте що ваш чоловік хоче щоб ви іншим чоловікам подобалися? Це ви цього хочете. Я наприклад жодного такого не знаю... декрет це повністю утримання чоловіком дружини і дитини до 3 років. Далі на роботу.
А дитину куда?
Чи по парних жінка доглядає, а по не парних чоловік доглядає.
Таке хвалене 50/50.

Мій чоловік хотів, щоб я джинси в обтяжку купила замість широких,і щоб в них гуляти ходила,і частіше в чомусь гарному,а не а-ля бомж стайл в оверсайзі 😂 .А я так ходжу, причому зріст в мене вище середнього,і вага норм,і можна ходити в чомусь іншому.Хм,чи я неправильна чи мій чоловік 😂 🤔
P.S.На роботу я виходила після декрету десь в 2,5.
P.P.S.В принципі я можу бути фінансово незалежною від чоловіка,і звикла працювати завжди.Бо мало лі,що в житті трапиться.

Мій чоловік хотів, щоб я джинси в обтяжку купила замість широких,і щоб в них гуляти ходила,і частіше в чомусь гарному,а не а-ля бомж стайл в оверсайзі 😂 .А я так ходжу, причому зріст в мене вище середнього,і вага норм,і можна ходити в чомусь іншому.Хм,чи я неправильна чи мій чоловік 😂 🤔
P.S.На роботу я виходила після декрету десь в 2,5.
P.P.S.В принципі я можу бути фінансово незалежною від чоловіка,і звикла працювати завжди.Бо мало лі,що в житті трапиться.
Чомусь в шортах він не хотів щоб Ви гуляли:)

Назад
Угорі