Основная флудилка форума

Була тут тема, ти ще казала що і рідним краще не казати бо є рідні гірше колекторів. Було було...
Ти витягуєш лиш ту частину тексту, яка тобі підходить для цитати.
Якщо мене пам'ять не підводить, то я писала подібне: зваріть хорошу вечерю, побільше м'яса, дістаньте бутилку алкоголю, що любить чоловік, нагодуйте, напоїть, а потім розповідайте про проблеми.
Причому інші родичі? Сім'я - це жінка, чоловік, діти, якщо є.
Чи треба свекруху кликати, на яку чоловік переписав квартиру?

Була тут тема, ти ще казала що і рідним краще не казати бо є рідні гірше колекторів. Було було...
Есть разница. Любовь и родственники / друзья. В первом случае — любит - поймёт - поддержит. А во втором — есть те кто точно не поймут. Смысл говорить тогда? Ведь далеко не все родственники и друзья такими действительно являются. Хотя с друзьями чаще сразу не понятно, но не всегда)

Ти витягуєш лиш ту частину тексту, яка тобі підходить для цитати.
Якщо мене пам'ять не підводить, то я писала подібне: зваріть хорошу вечерю, побільше м'яса, дістаньте бутилку алкоголю, що любить чоловік, нагодуйте, напоїть, а потім розповідайте про проблеми.
Причому інші родичі? Сім'я - це жінка, чоловік, діти, якщо є.
Чи треба свекруху кликати, на яку чоловік переписав квартиру?
Як скажеш

Завжди радять найближчим правду сказати 🙁
Тут була тема, дівчинка казала що не розповість чоловіку що лудить бо вона сильно правильна в очах інших. Я взагалі противник таких розповідей коли ще початок стосунків. Є такі люди що при кожному косяку будуть згадувати тобі твій хибний вчинок. А Ви розповіли своєму чоловіку?

Тут була тема, дівчинка казала що не розповість чоловіку що лудить бо вона сильно правильна в очах інших. Я взагалі противник таких розповідей коли ще початок стосунків. Є такі люди що при кожному косяку будуть згадувати тобі твій хибний вчинок. А Ви розповіли своєму чоловіку?
Я так.І колишнім обом і теперішньому 😂 .Хоча йому не звикати,він теж з форуму☺️🤭.Я вважаю що стосунки треба починати з правди,яка б вона не була,і про борги в тому числі.

Теж не думаю, що потрібно розказувати, якщо це початок стосунків. Але якщо це шлюб, то думаю, навіть брати самостійно якось дивно.
А якщо вже взяв, то розказати. Ну це мої такі ідеалістичні думки. Якщо це шлюб, то це найкращі друзі, в тому числі.
Чоловіка немає, тому це суто роздуми як воно має бути.

Коли читаєш деякі щоденники, то дивує партнер того, що пише( пишу партнер, тому, що це може бути і чоловік і жінка). Невже партнер в магазини не ходить і не бачить цін на продукти, одяг, взуття, речі. Як можна не помітити, що витрачається більше, чим є в сімейному бюджеті. А різні погані звички, як можна не помітити, якщо ви живете на одній території. Це вже взагалі зовсім не цікавитись партнером. Тоді яка це сім'я?

Коли читаєш деякі щоденники, то дивує партнер того, що пише( пишу партнер, тому, що це може бути і чоловік і жінка). Невже партнер в магазини не ходить і не бачить цін на продукти, одяг, взуття, речі. Як можна не помітити, що витрачається більше, чим є в сімейному бюджеті. А різні погані звички, як можна не помітити, якщо ви живете на одній території. Це вже взагалі зовсім не цікавитись партнером. Тоді яка це сім'я?
ТАк то деякі пишуть що на продукти та на дитину... а є і ті що ботокс, салони, рибки, пиявки, а спихають що тягнуть сімю і чоловік на їжу не дає... тут завжди було б добре послухати і другу сторону:)

Ну, Ксения, тут разное бывает. Я считаю так: любовь — одна душа на двоих; сожитель — живут параллельно, но как чужие люди; муж / жена — люди, что узаконили отношения, но любовью тут может и не пахнуть; партнёр — это до узаконивания отношений. Но это по-моему, а кто как — то уже такое...

Я так.І колишнім обом і теперішньому 😂 .Хоча йому не звикати,він теж з форуму☺️🤭.Я вважаю що стосунки треба починати з правди,яка б вона не була,і про борги в тому числі.
Ну тут же в чувака лудоманія, я борги то не вважаю істотним косяком.

DC9078C4-7BEF-4170-86CD-57736032A3E1.webp

Теж не думаю, що потрібно розказувати, якщо це початок стосунків. Але якщо це шлюб, то думаю, навіть брати самостійно якось дивно.
А якщо вже взяв, то розказати. Ну це мої такі ідеалістичні думки. Якщо це шлюб, то це найкращі друзі, в тому числі.
Чоловіка немає, тому це суто роздуми як воно має бути.
Чоловіка немає, це добре:) надо завести, бо з часом захочете котів багато завести:)

ТАк то деякі пишуть що на продукти та на дитину... а є і ті що ботокс, салони, рибки, пиявки, а спихають що тягнуть сімю і чоловік на їжу не дає... тут завжди було б добре послухати і другу сторону:)
Тоді партнер сліпий, глухий, німий. Ти бачив жінку після такої процедури? Це неможливо не помітити навіть через тиждень. Ти знаєш скільки коштує манікюр, або педикюр в твоєму місті? Так глянь в інтернеті. А сліди від уколів краси в лице не помітить тільки обкурений наркоман, або непросихаючий алкоголік. Через тиждень синяки видно.
Блудник, ти мабуть з таких чоловіків.
завантаження.webp

Тоді партнер сліпий, глухий, німий. Ти бачив жінку після такої процедури? Це неможливо не помітити навіть через тиждень. Ти знаєш скільки коштує манікюр, або педикюр в твоєму місті? Так глянь в інтернеті. А сліди від уколів краси в лице не помітить тільки обкурений наркоман, або непросихаючий алкоголік. Через тиждень синяки видно.
завантаження.jpeg
Знаю все, не знаю що то за уколи що синяки але міміка пропадає і то видно. Так брешите ж що то масочки фігасочки. Я писав що не маю залежностей. Нада спортом займатися а не жерти на 80 кг, на уколи краси манікюр і педикюр самі заробляйте.
завантаження.jpeg
Не люблю коли порівнюють. Доросла жінка а... далі сама придумай

Блудник, І скільки коштує манікюр у твоєму місті?
А його потрібно кожні три тижні поновляти, а тепер за рік порахуй скільки це грошей. Гарна сума виходить?
Добав педикюр, брівки, вії, парихмахера і ти цього і не помічаєш, а це все грошики і грошики. А ти задумувався звідки жінка гроші бере?

Назад
Угорі