Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ще пазла забув додати, також умнічав там щось)Djekkkson, Ксенія, Полночь,
![]()
Основная флудилка форума
Так как во многих темах идет откровенный флуд, поэтому и создаю данную тему. Господа и дамы, желающие пофлудить, прошу это делать здесь, а не в темах. Но и не забываем придерживаться Основные Правила Форумаanticollector.ua
Ти що образився? які всі нєжні хай Бог милує!Djekkkson, Ксенія, Полночь,
![]()
Основная флудилка форума
Так как во многих темах идет откровенный флуд, поэтому и создаю данную тему. Господа и дамы, желающие пофлудить, прошу это делать здесь, а не в темах. Но и не забываем придерживаться Основные Правила Форумаanticollector.ua
ну повадки та гарний котик на аві, змусив мене подумати, що це дівчина)

в тебе не гарний)
Коти їх не їдятьА хробаки в чому винні
І взагалі залиш їх для кашатніка
Djekkkson, Ти ніби не дурний хлоп, от для чого провокувати?пчел да давай уже бань, шо ти як не мужик, теж слабохарактерний як Полночь?
дак тут просто пів теми в флуді і не тільки від мене, а мені тільки прилітає, от я і відповідаю. Якщо флуд, то флуж для всіх от і всеDjekkkson, Ти ніби не дурний хлоп, от для чого провокувати?
Трішки відійшли від теми, ну отримали зауваження, буде того.
Є бажання "папістєть" - є флудотеми... для чого ця дурня.
Не тільки тобі, не роби з себе персону "нон грата")дак тут просто пів теми в флуді і не тільки від мене, а мені тільки прилітає, от я і відповідаю. Якщо флуд, то флуж для всіх от і все
слабохарактерний як Полночь?
О да! Канешно 
Якесь двояке ставлення, як дівчата нагребли то всі кажуть мовчи і не кажи чоловіку, як хлоп набрався то все йди здавайся.Ось перше випробування для Вашої дівчини.
Якщо не Ви розкажете про борги, то хтось інший з Вашого оточення, коли почнуть дзвонити про повернення боргів.
Это было грубо...казали, що в тебе треба спитати, но натякали, що ти не погано з фалоимитаторами справлявся.
А это... некрасиво.ще пазла забув додати, також умнічав там щось)
Хто конкретно казав мовчи?Якесь двояке ставлення, як дівчата нагребли то всі кажуть мовчи і не кажи чоловіку, як хлоп набрався то все йди здавайся.