Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот оно чё...
Опьять капєц
Даааа... Крепко ты заблудился))Направьте блуждающего на правильную ветку)
Ищу инфу как правильно отправить виконавчий лист из суда (возврат сбора)
Виконавчий лист надсилаєте виконавцю за місцем реєстрації шараги ( зазвичай це Київ ) разом із заявою з проханням стягнути кошти за рішенням суду на такий-то рахунок.Направьте блуждающего на правильную ветку)
Ищу инфу как правильно отправить виконавчий лист из суда (возврат сбора)
Як моя мала була у віці 3 роки,вона взяла ножиці на столі у виховательки і відскубла чьолку у другої дівчинки,і трохи шкіри відхватила,так що може і не буть чёлкі
У нас в садку один хлопчик підпалив волосся дівчинці. І це при виховательці і няні.Як моя мала була у віці 3 роки,вона взяла ножиці на столі у виховательки і відскубла чьолку у другої дівчинки,і трохи шкіри відхватила,так що може і не буть чёлкі
Ти виграла,твій випадок кручєУ нас в садку один хлопчик підпалив волосся дівчинці. І це при виховательці і няні.
Саме головне вихователька і няня нічого не помітили, вони якраз обід роздавали. А хлопчик підпалив волосся, налякався і погасив. Так що дівчинка і не помітила. Тільки ми діти це бачили.Ти виграла,твій випадок кручє
Повезло. У нас, когда учился, одна девчонка курила на сильном ветру, так еле потушили (у двух каких-то жмотов кола была, но нет, стояли и смотрели). А потушили, как ни странно, кофе (Нам-то было его не жалко). Вот как-то так оно и бывает в жизниСаме головне вихователька і няня нічого не помітили, вони якраз обід роздавали. А хлопчик підпалив волосся, налякався і погасив. Так що дівчинка і не помітила. Тільки ми діти це бачили.
А я подкуривала од плиты и спалила ресницы,короче,курить-вредноПовезло. У нас, когда учился, одна девчонка курила на сильном ветру, так еле потушили (у двух каких-то жмотов кола была, но нет, стояли и смотрели). А потушили, как ни странно, кофе (Нам-то было его не жалко). Вот как-то так оно и бывает в жизни![]()