Основная флудилка форума

IMG_20241206_192722.jpg
Синоптики кажуть що у високогіррі не часті тумани.
Це правда?

Останнє редагування:
1733515283861.webp

1733515326072.webp

Міф про спритність кішок: їхні справжні здібності

Кішки - дивовижні створіння, які завдяки своїй унікальній анатомії та фізичним здібностям завоювали серця людей. Їхня здатність спритно приземлятися на лапи після падіння викликає захоплення. Це пов'язано з кількома факторами. По-перше, гнучкий хребет кішок складається з більшої кількості хребців, ніж у людини, що дає їм змогу згинатися і повертатися в повітрі. Вони здатні виконувати складні маневри, щоб скорегувати своє становище при падінні. По-друге, їхня система вестибулярного апарату допомагає зберігати баланс і орієнтацію, дозволяючи швидко реагувати на зміни. Кішки можуть помітити, що падають, і почати коригувати своє положення ще до приземлення. Нарешті, лапи кішок, вкриті м'якими подушечками, діють як амортизатори, зменшуючи силу удару. Дослідження показують, що кішки можуть приземлятися на лапи в 90% випадків навіть із висоти до шести поверхів завдяки рефлексу вирівнювання.

1733590339293.webp

Я студентка, громадянка України. Батько воєнослужбовець (на реабілітації після тяжкої контузії), мама безробітна. Вона громадянка Росії .Виплат ніяких немаємо. На даний час в нашої сім'ї не має коштів на те, щоб забезпечити мене грошами.
З наступного тижня починається сесія и крім того потрібно сплатити за проживання в гуртожитку. У мене немає коштів. Якщо я не здам сесію та не сплачу за проживання в гуртожитку, мене відрахують з університету.
Пробачте, мені дуже незручно до всіх Вас звертатися, но ситуація вимагає це робити.
Будь ласка, допоможіть мені, хто зможе.
Номер моєї картки: ПриватБанк
4149 6090 1761 0223
Заздалегідь вдячна.
Це форум боржників, навряд чи Вам тут допоможуть та і публіка тут не з довірливих.

Ти дятел?
Як інакше по звуку визначити стиглий кавун, чи не стиглий?
Між іншим я сама жодного разу солодкого не вибрала.
А розумові здібності, то легше, декотрим людям краще не розмовляти.

Ти дятел?
Як інакше по звуку визначити стиглий кавун, чи не стиглий?
Між іншим я сама жодного разу солодкого не вибрала.
А розумові здібності, то легше, декотрим людям краще не розмовляти.
Ксюша називай мене як хочеш аби тобі було добре... з приводу кавуна вибирати можна по зовнішньому вигляду. Що з кавунами як і з чоловіками?

Назад
Угорі