Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Саме тому радять останню закушувати сімкартою

А мы с друзьями в студенческую пьянствующую молодость, возвращаясь с клубешника, никогда не звонили. Просто шли по домам через полгорода и пели. Цвіте терен, Червона калина, Ой у вишневому саду, плакуча гітара... Помню как из окна закричали: «Что пьянь делает-то! Но как поют, аж за душу берет!» Но то тогда, а теперь — звонят. Эх времена и нравы!Саме тому радять останню закушувати сімкартою![]()
Та тепер студенти взагалі студентського життя не бачили і не знають.А мы с друзьями в студенческую пьянствующую молодость, возвращаясь с клубешника, никогда не звонили. Просто шли по домам через полгорода и пели. Цвіте терен, Червона калина, Ой у вишневому саду, плакуча гітара... Помню как из окна закричали: «Что пьянь делает-то! Но как поют, аж за душу берет!» Но то тогда, а теперь — звонят. Эх времена и нравы!
Более того, та жизнь что была у нас, та атмосфера, как я вижу, уже ушла навечно. Жаль. Но и уровень образования тоже упал. Увы.Та тепер студенти взагалі студентського життя не бачили і не знають.
Від 20го року як відправили на карантин, потім війна... онлайн навчання.
Не буде чого і згадати пізніше
Не можу знайти читати онлайн.
Платіжки за комуналку шолі?))Не можу знайти читати онлайн.
Читається легко?
Раніше я була всеядна, тепер читаю тільки те, що читається легко.