Vitaliy260786
Форумчанин
- Дописи
- 36
- Реакції
- 53
- Бали
- 33
Vitaliy260786 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ахах, спасибо душка))Ви мені починаєте подобатися?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ахах, спасибо душка))Ви мені починаєте подобатися?
На все воля Божа?Мож,дружині тоді не буде,коли дурью маятись?Вот это я понимаю решение проблем по-взрослому. Главное, чтоб никто не появился спустя 9 месяцев просрочки?
Тільки настрій??Подняли девчата настроение на ночь)))
Это призыв прям. Вызов принят. Автор, вы слышите? Мы нашли решение проблемы чем занять вашу женуНа все воля Божа?Мож,дружині тоді не буде,коли дурью маятись?
Так, стапэ. Там жена на подходе. То ее прерогативаТільки настрій??
Vitaliy260786, Двійню бажано,щоб взагалі скушно не було???Это призыв прям. Вызов принят. Автор, вы слышите? Мы нашли решение проблемы чем занять вашу жену
Это рили макси комбо/бинго. Шоб навернякаVitaliy260786, Двійню бажано,щоб взагалі скушно не було???
Я за дружину переживаю?Так, стапэ. Там жена на подходе. То ее прерогатива
Ну то уже не от нас зависит. Мы подготовили психологический фон, а жіночка, пусть работает над физиологическимЯ за дружину переживаю?
Ну, пока так, далі буде))Тільки настрій??
Оува як тебе понеслоТільки настрій??

Там дружина в біді?Оува як тебе понесло![]()
Ми усім форумом за Вас кулачки тримаємоНу, пока так, далі буде))
Там дружина в біді?

( мляя, давно цей смайл не використовував )))долго я так отрабатывала...по этой методике. эффект есть. мозги не выноситНу пристрелити не пристрелив би, але ????знатно))))

Ні-ні, я пас? Мені легше було розлучитися)долго я так отрабатывала...по этой методике. эффект есть. мозги не выносит![]()
Я в курсі? Але мій мозок занадто цінний ресурс, щоб його любили щодня, а інші органи мого б/у не цікавили)))Путь к сердцу мужчины лежит точно не через желудок
Я про них забула?
ОффтопНа опыте ???

Вместе стоим.Ясно,я со своими 12 ю ,стою в сторонке и тихо курю ))