Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Клас.Допомогти вам інформацією,нажаль, не можу .Але по доброму заздрю вам.Добре вам провести час!А в просторах інтернету нічого не знайшли?Любі друзі, дорога родина, шановні гості))) Їду сьогодні вранці сходити на гору Піп Іван чорногірський. Питання: хтось ходив? Якщо так, то коли? Звідки легше підійматись? Де краще залишити авто?дякую за всі відповіді))))
Шукали, але як я писав вже десь , я трохи спонтанний))) тому часу багато не було))Клас.Допомогти вам інформацією,нажаль, не можу .Але по доброму заздрю вам.Добре вам провести час!А в просторах інтернету нічого не знайшли?
Вчора з Києва приїхала.Зрозуміла ,що дома нудно.....вже думаю куди далі мандрувати.Основний план. Їхати у Верховині, там лишати авто і пересідати на місцевий гуцуловіз до Шебени. Схід на гору , назад через гору Вухатий камінь до Дземброні. Десь по дорозі ночівля. Якщо не встигнемо на гуцуловіз до верховини, від Дземброні думаємо пройтись пішки. Карти кажуть то десь до 4ох годин ходу. Чи є ще якісь цікаві варіанти, аби вписатись в 2 дні?
Шукали, але як я писав вже десь , я трохи спонтанний))) тому часу багато не було))
І дякую за побажання)) вам теж бажаю, зорганізувати собі час і провести його в своє задоволення)
Якщо там вперше - з Шибени найкращий варіант, не найкоротший, проте там всюди вкакзівники. Та й думаю що ви там далеко не одні будете.Основний план. Їхати у Верховині, там лишати авто і пересідати на місцевий гуцуловіз до Шебени. Схід на гору
Якщо ви без малих дітей і не буде дощу - мали б встигнути., назад через гору Вухатий камінь до Дземброні. Десь по дорозі ночівля. Якщо не встигнемо на гуцуловіз до верховини
Це мабуть якщо по дорозі ( біля 20 км ). "Навправці" трохи менше ...від Дземброні думаємо пройтись пішки. Карти кажуть то десь до 4ох годин ходу.
Якщо без провідника - з Шибени вам найкраще.Чи є ще якісь цікаві варіанти, аби вписатись в 2 дні?
Дякую, за поради. На практиці вони всі виявились дуже корисні. Вдалось вкластись в заплановані терміни))) коли спускались через вухатий камінь, зрозумів, чому через Шибене маршрут найлегший))) фото додам трохи згодом(завтра), бо вони трохи важать, а в мене лише мобільний не зараз.Якщо там вперше - з Шибени найкращий варіант, не найкоротший, проте там всюди вкакзівники. Та й думаю що ви там далеко не одні будете.
Обов'язково майте при собі документи - це прикордонна зона.
Якщо ви без малих дітей і не буде дощу - мали б встигнути.
Це мабуть якщо по дорозі ( біля 20 км ). "Навправці" трохи менше ...
Якщо без провідника - з Шибени вам найкраще.
Гарного відпочинку !))
І чекаємо фото біля обсерваторії ))
Ми моніторили погоду і до поїздки і під час. Нам дуже пощастило, бо десь через пів години як ми піднялись до обсерваторії почалась така дуже навіть пристойна злива з градом десь з добру горошину)) спустились без пригод. Дякую за турботу)))Disiglur, Обязательно узнайте прогноз погоды, что то последнее время очень много гроз с градом, размером куриного яйца. Все жалуются. Будет очень неприятно если попадете в грозу.
Ждём фотофото додам трохи згодом(завтра),
Лучше обойтись без "такого подарка" самому себе. Купите лучше сертификат на эмоции, ну там прыжок с парашютом или с моста на резинке?. Ото будут эмоции.В мене багато різних талантів. Я от лише через місяць прострочки зрозумів , що на 29му році життя , взяв кредити в 29ти МФО. В серпні 30, думаю, де 30 взяти)))
Карпати вам завжди раді!))Дякую, за поради. На практиці вони всі виявились дуже корисні. Вдалось вкластись в заплановані терміни))) коли спускались через вухатий камінь, зрозумів, чому через Шибене маршрут найлегший))) фото додам трохи згодом(завтра), бо вони трохи важать, а в мене лише мобільний не зараз.
Ми моніторили погоду і до поїздки і під час. Нам дуже пощастило, бо десь через пів години як ми піднялись до обсерваторії почалась така дуже навіть пристойна злива з градом десь з добру горошину)) спустились без пригод. Дякую за турботу)))