Основная флудилка форума

Як ваше самопочуття?
Сегодня что-то я аж чуть в обморок не грохнулась, а так нормально всё, спасибо за беспокойство. А как Ваше настроение?
Post automatically merged:

Yana Yana, девули и пасаны,Вас тож оч-очень любят!

Цікаво...
Що за методика така?
Розповідайте...
Цікаво...
Що за методика така?
Розповідайте...

Пару років тому зустрічався з веганшою,вона практикувала голод.Раз в тиждень сутки голода на воді.Вечером фрукти,слідующий день на воді і а вечері без їжі потім сніданок.Приносить легкість в організм.Мені сподобалось і я дійшов до 3х суток.Зараз сутки в тиждень і раз в місяць троє суток.Не всім дається,дівчина спробувала один аж двоє суток - впала в обморок.

Пару років тому зустрічався з веганшою,вона практикувала голод.Раз в тиждень сутки голода на воді.Вечером фрукти,слідующий день на воді і а вечері без їжі потім сніданок.Приносить легкість в організм.Мені сподобалось і я дійшов до 3х суток.Зараз сутки в тиждень і раз в місяць троє суток.Не всім дається,дівчина спробувала один аж двоє суток - впала в обморок.
Я не веганша, но тоже такое практикую, раз в неделю.

Вживаєте лише воду?

Перші сутки незначне відчуття голоду,другі сутки,якщо не робити цього постійно,буває крутиться голова,сильне відчуття голоду,а на треті сути гарний настрій,легкість в тілі і ясність в очах.Після трьох суток їсти вже не хочеться.Довше всього не їв 6 суток,але не повторяти в домашніх умовах?

Назад
Угорі