Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго ранку. Спати Ксенія потрібно в такий час
ДоброгоДоброго ранку. Спати Ксенія потрібно в такий час![]()
Я навіть ботокс замітив що колола лише на 3 разДоброго ранку
![]()
Я не питав куди вона їх діває. Даремно. Тоже хочете пару в лоб?Блудник, а що вона у вас грошей не брала на ботокс ?)
Гумор тупий у вас. Уколи роблять в голову ( лоб і інші частини) .
Ого,перший раз таке чую ,дякую на корисну інфу і пораду як мені робити!)Уколи роблять в голову ( лоб і інші частини) .
Ефект 6-8 місяців, потім по новій потрібно колоти. Це ті самі наркотики, раз уколов і все, поки гроші будуть, будеш колотись.Ого,перший раз таке чую ,дякую на корисну інфу і пораду як мені робити!)
Кожна людина - індивідуальність зі своєю власною думкою, яка може не співпадати з чієюся чи взагалі з думкою більшості або всіх.мене Блудник зі своїми мудрими порадами вже злить
Та нічого такого про світло й газ я не думав. А про село так ви самі писали. Злитися не потрібно у вас он яка природа в городіКсенія, я пожартувала ,просто мене Блудник зі своїми мудрими порадами вже злить ,хай думає що я живу в селі ,без газу і світла,йому легше так думати)
Жити потрібно там де комфортно себе відчуваєш. Хтось не може без концертів, хорошого ресторану, відпочинку на морі. В для когось збирання грибів, рибалка, вогонь в грубці щастя.Ксенія, я пожартувала ,просто мене Блудник зі своїми мудрими порадами вже злить ,хай думає що я живу в селі ,без газу і світла,йому легше так думати)
В в мене мала вчора губи вкололаЕфект 6-8 місяців, потім по новій потрібно колоти. Це ті самі наркотики, раз уколов і все, поки гроші будуть, будеш колотись.
Пластичні хірурги і косметологи статки заробляють на жіночих комплексах. Хоча чоловіки їх помаленьку доганяють. Така собі ілюзія вічної молодості.