Основная флудилка форума

IMG_20250801_140826_355.webp

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Блудник, можливо і вколю після 50)))А так я ще не колена,вся своя натур продукт)))

Блудник, мені здається своїми порадами про уколи в голову,не смішно ,або у вас такий тупий юмор!

Блудник, можливо ви маєте на увазі мезотерапія ?

Останнє редагування:
Блудник, можливо і вколю після 50)))А так я ще не колена,вся своя натур продукт)))

Блудник, мені здається своїми порадами про уколи в голову,не смішно ,або у вас такий тупий юмор!

Блудник, можливо ви маєте на увазі мезотерапія ?
Гумор тупий у вас. Уколи роблять в голову ( лоб і інші частини) .

Вам воно не потрібно. Пийте молочко і дихайте сільським повітрям.

Ого,перший раз таке чую ,дякую на корисну інфу і пораду як мені робити!)
Ефект 6-8 місяців, потім по новій потрібно колоти. Це ті самі наркотики, раз уколов і все, поки гроші будуть, будеш колотись.

Пластичні хірурги і косметологи статки заробляють на жіночих комплексах. Хоча чоловіки їх помаленьку доганяють. Така собі ілюзія вічної молодості.

Ксенія, я пожартувала ,просто мене Блудник зі своїми мудрими порадами вже злить ,хай думає що я живу в селі ,без газу і світла,йому легше так думати)

мене Блудник зі своїми мудрими порадами вже злить
Кожна людина - індивідуальність зі своєю власною думкою, яка може не співпадати з чієюся чи взагалі з думкою більшості або всіх.
🤷

Ксенія, я пожартувала ,просто мене Блудник зі своїми мудрими порадами вже злить ,хай думає що я живу в селі ,без газу і світла,йому легше так думати)
Та нічого такого про світло й газ я не думав. А про село так ви самі писали. Злитися не потрібно у вас он яка природа в городі:)

Сходіть краще птичок послухайте:)

Жити потрібно там де комфортно себе відчуваєш. Хтось не може без концертів, хорошого ресторану, відпочинку на морі. В для когось збирання грибів, рибалка, вогонь в грубці щастя.

Ефект 6-8 місяців, потім по новій потрібно колоти. Це ті самі наркотики, раз уколов і все, поки гроші будуть, будеш колотись.

Пластичні хірурги і косметологи статки заробляють на жіночих комплексах. Хоча чоловіки їх помаленьку доганяють. Така собі ілюзія вічної молодості.
В в мене мала вчора губи вколола

А я губи напомаділа-королєвна

Назад
Угорі