Основная флудилка форума

Бо інакше чоловіка не знайде 🤭 :ahaha: 😂
Завидуешь? А я разве искала? Я очень рада за тебя, что ты в своей жизни уже не первый раз вышла замуж, надеюсь ты счастлива. Хотя твое сообщение говорит об обратном. Так что можешь смело менять мужика, тебе не привыкать
То что я на каждом углу, как некоторые тут не кричу про свою личную жизнь, это не значит что у меня её нет. Просто мне нет необходимости что-то кому-то доказывать и орать об этом в интернете.
Тебе наверное есть, раз ты про меня это написала.
Это же надо как низко упасть, чтобы подобное написать. Ну тебе не в первую, ты всегда подобной хренью страдала.
Удачи тебе! Наслаждайся своей счастливой в кавычках жизнью.

Некоторых смотрю, прям очень штормит от моего присутствия. Это так мило))

Останнє редагування:
IMG_20250116_213552.webp

Завидуешь? А я разве искала? Я очень рада за тебя, что ты в своей жизни уже не первый раз вышла замуж, надеюсь ты счастлива. Хотя твое сообщение говорит об обратном. Так что можешь смело менять мужика, тебе не привыкать
То что я на каждом углу, как некоторые тут не кричу про свою личную жизнь, это не значит что у меня её нет. Просто мне нет необходимости что-то кому-то доказывать и орать об этом в интернете.
Тебе наверное есть, раз ты про меня это написала.
Это же надо как низко упасть, чтобы подобное написать. Ну тебе не в первую, ты всегда подобной хренью страдала.
Удачи тебе! Наслаждайся своей счастливой в кавычках жизнью.

Некоторых смотрю, прям очень штормит от моего присутствия. Это так мило))
Я без кавичок щаслива,за це можеш не переживати.
Не подобаються мої повідомлення,проходь мимо.Ніхто не заставляє тебе на них відповідати.

Я без кавичок щаслива,за це можеш не переживати.
Не подобаються мої повідомлення,проходь мимо.Ніхто не заставляє тебе на них відповідати.
Ты считаешь, что твое оскорбление должно мне понравится?) Если ты меня оскорбляешь, то проходить мимо я не буду. Как же удобно насрала, а потом сказала, не нравится, то проходи мимо. Просто перестань срать в публичных местах, и никто ничего тебе не напишет

Останнє редагування:
Ты считаешь, что твое оскорбление должно мне понравится?) Если ты меня оскорбляешь, то проходить мимо я не буду. Как же удобно насрала, а потом сказала, не нравится, то проходи мимо. Просто перестань срать в публичных местах, и никто ничего тебе не напишет
Ти покажи де я тебе оскорбила 🤔 .Це раз,а по друге..Видохни нарешті,і живи собі своїм життям,а не чипляйся до сторонніх людей в інтернеті.

1737110133739.webp

Одесит оформив 13 кредитів на свою дівчину

Він оформляв мікропозики, загальна сума — більше 80.000 грн.

1737110133739.webp

Одесит оформив 13 кредитів на свою дівчину

Він оформляв мікропозики, загальна сума — більше 80.000 грн.
Це те,що винесено на загал.А насправді таких випадків дуже й дуже.....вистачає. То кредитів на дівок то їхні прикраси до ломбарду...

Це те,що винесено на загал.А насправді таких випадків дуже й дуже.....вистачає. То кредитів на дівок то їхні прикраси до ломбарду...
Жіночки також можуть нівроку потрусити на губи с*ськи:) Шкода що силікон в ломбарді не беруть.

Жіночки також можуть нівроку потрусити на губи с*ськи:) Шкода що силікон в ломбарді не беруть.
Та,що ж Ви його "вирізати" будете?

То надійне мкапіталовкладення.

tirall, привіт! А що ж за робота в тебе час ночі?😉 до речі, закрив слон кредит сьогодні. На кредит касу не встигаю зібрати, хз , може не треба було спішити?🤔

Стефанішина на диво "бодро" відрапортувала,що 20 запрацюють геть усі реєстри.

Назад
Угорі