Основная флудилка форума

Neo, не зважайте.Чим більший стрес,тим більше язиком тіліпаю)) Хотів на жіночий бєспрєдєл поскаржитись,але не буду)))

Сьогодні вночі можна буде побачити пік щорічного зорепаду Персеїди ❤️

✨Цей метеорний дощ вважають одним із найкращих у році завдяки великій кількості метеорів та комфортній погоді.

⭐️ Спеціалісти радять починати дивитися близько 02:00 ночі й до світанку. А найкраще роздивитися метеорний потік можна на відкритому просторі подалі від світла. За прогнозами експертів, падатиме близько 40 метеоритів на годину.
237285770_4342091282540090_3351341888631837352_n.webp

У меня за вчера и сегодня от разных шараг уже штуки 4 выезда пообещали. Одни, правда, требуют срочно с ними связаться и согласовать время и место встречи. Но то такое.
Все равно не приедут. а я тут пиццу собралась готовить. Пусть завидуют издалека :sarcastic:
Я смотрю Вы любите готовить)))

Второй месяц просрочек-обзвонили уже всех. Сам не общаюсь ни с кем из этих. Дела отлично-спасибо форуму и форумчанам!
Дякую, удачі тобі чавак
ну то шо ти раніше часу ото хвилюєшся?
трохи йо, лиш дypak... Так я і на форум набрив шукаючи подальші начлідки моїм задумам
мене вразило інше, атмосфера форумуі аномальна на мою думку постів і форумчан жіночого роду чуть не 80/20

Останнє редагування:
якщо можеш, поділись детальніше думками
легкості чи полекшення... правельна одним словом в даному ключі, з різними думками люди приходять сюда((
думаю не всі пости правдиві, тобто є боти...
Модери і адміни, короч замітив різні ніки з одинаковим стилем спілкуваня чи шо, прикольний тєма я писав я тут надовго)
То всі думки чи тіко про форум?)

Назад
Угорі