Основная флудилка форума

Эмм.. Я себе это представляю как радостную встречу с крепкими объятьями и долгими поцелуюями по-взрослому) но я могу заблуждаться ?
fargo лучше знает, пусть он нас просветит!
А я то подумала про щось політичне. Ілліч то ж той що Ленін? Обьятья и долгие поцелуи по взрослому с Ленином? А він хіба не бальзамований? Нє ну я щось перефантазувала. Якщо поцілунки і обнімони по дорослому то я б цю гру назвала "гра в дікапріо, чи гра в стівена сігала, або гра в суддю і мошенницу" :ahaha:

А я то подумала про щось політичне. Ілліч то ж той що Ленін? Обьятья и долгие поцелуи по взрослому с Ленином? А він хіба не бальзамований? Нє ну я щось перефантазувала. Якщо поцілунки і обнімони по дорослому то я б цю гру назвала "гра в дікапріо, чи гра в стівена сігала, або гра в суддю і мошенницу" :ahaha:
а вы мне нравитесь!

Не тип с броневичка мимо)

Вкладення

• 350px-Bundesarchiv_B_145_Bild-F088809-0038,_Berlin,_East_Side_Gallery.webp
    350px-Bundesarchiv_B_145_Bild-F088809-0038,_Berlin,_East_Side_Gallery.webp
    21.3 Кб · Перегляди: 19
У барышни фантазия почётче нашей)))) шо за судью скажете? Есть молоток в атрибутике?
Нє а, якщо щось суддя має проти мене то хай собі молотком постукає, а так яб використала батога яким коней поганяють щоб навіть і думати не думав проти мене!

И совсем не интересная игра:rolleyes:
В СССР кстати, за такие игры уголовная ответственность была!!!:)
Нє а, якщо щось суддя має проти мене то хай собі молотком постукає, а так яб використала батога яким коней поганяють щоб навіть і думати не думав проти мене!
Это уже игра в Будулая:)

Фу, краще вже дікапріо з сігалом
А я всё ягодке расскажу!
Княгиня Ольга, хотя.... В Ди Каприо я бы сыграла, Сигал не мой фасон)))
Чому? Не любите крепких мужчин? А що скажете про Кличка старшого?
И совсем не интересная игра:rolleyes:
В СССР кстати, за такие игры уголовная ответственность была!!!:)

Это уже игра в Будулая:)
Гарний фільм про будулая був.

Фу, краще вже дікапріо з сігалом

Чому? Не любите крепких мужчин? А що скажете про Кличка старшого?

Гарний фільм про будулая був.
Люблю конечно))) но эти двое самые стремные представители крепких))) лучше уже старый добрый Чак Норрис))))

Назад
Угорі