Ощадбанк, зняття арешту з рахунку після подачі постанови виконавцем

• Автор теми Автор теми Yurko Yurkovich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 996
Виконавець повинен за вашою заявою зробити постанову про розблокування на 2 мінімалки, і надіслати укрпоштою в головний офіс ощада в київ, там її розглянуть і десь чеерез днів 4 розблокують рахунок. Спитайте в виконавця як він відправив постанову в банк, в електронному чи паперовому вигляді, якщо в електронному, то наголосіть щоб відправив поштою, бо ощад без цього не розблоковую. Ну я думаю, що виконавець все зробив правильно, бо вони також знають що таке ощад, але перепитайте навсякий.
постанова вже в мене на руках. винесено в електроному виді давно. зараз збираюсь надати в письмовому виді в ощад. питання в тому відвезти у вітділення або відправити у київ поштою. виконавець сказав сам відправляй

Останнє редагування:
Спасибо большое, заявление на разблокировку счета? или о подаче постановы?
о разблокировке счета, но, как я и Джексон писали выше, исполнитель сам отправляет. Я дополнительно относил в отделение и писал заяву о разблокировке счета. Но я в Киеве, так что тут рандом.

виконавець сказав сам відправляй
Ахренеть... СЕРЬЁЗНО??????
Жалобу пишите на бездействие

блин, это сюр.... А когда он счета блокировал то тоже Вы отправляли?))) Потребуйте чтобы отправил он! В письменном виде требуйте. Если будет отказ или бездействие жалобу.

о разблокировке счета, но, как я и Джексон писали выше, исполнитель сам отправляет. Я дополнительно относил в отделение и писал заяву о разблокировке счета. Но я в Киеве, так что тут рандом.

Ахренеть... СЕРЬЁЗНО??????
Жалобу пишите на бездействие
ну да в эл виде вынес постанову , а почтой не желает. завтра сам уже отправлю

А причина по которой он не желает то какая?

А причина по которой он не желает то какая?
какую то ерунду говорит, типа ничего не знаю я в эл виде вынес и все. дальше сами и вообще я не знаю куда отправлять и зачем

Назад
Угорі