Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З юристом консультуватись,дивитись матерiали,готувати вiдзив.Все стандартно..На мене ощадбанк подав в суд. Незнаю що тепер робити. Офіційно вже не працюю стою на біржі. Через дзвінки на роботу звільнилась. Порадьте що робити.
бл, и эта сберкасса тоже подает в суд? А они что кредиты выдают?На мене ощадбанк подав в суд. Незнаю що тепер робити. Офіційно вже не працюю стою на біржі. Через дзвінки на роботу звільнилась. Порадьте що робити.
З якою метою?готувати вiдзив
Потрiбно матерiали дивитись,я ж не бачила iх.З якою метою?
Вам пришло заказное письмо в суд,там должно быть вложена заявление банка в суд ,что они хотят,вот с этим идите до адвоката.Если нет денег на адвоката,в каждом городе должны быть бесплатные адвокаты,там тоже есть хорошие грамотные ребята,они вам все раскажут,и помогут.На мене ощадбанк подав в суд. Незнаю що тепер робити. Офіційно вже не працюю стою на біржі. Через дзвінки на роботу звільнилась. Порадьте що робити.
Чесно кажучи вперше чую, щоб ці няшки до суду звертались )))Офіційно вже не працюю стою на біржі. Через дзвінки на роботу звільнилась. Порадьте що робити.
Дякую за пораду. Банк хоче щоб я вернула вісі кошти. На даний час суми такої немаю. Ну і роботи.Вам пришло заказное письмо в суд,там должно быть вложена заявление банка в суд ,что они хотят,вот с этим идите до адвоката.Если нет денег на адвоката,в каждом городе должны быть бесплатные адвокаты,там тоже есть хорошие грамотные ребята,они вам все раскажут,и помогут.
Кредит прийтеться повернути. Я незнаю яке рішення прийме суддя. Скоріш завсе на користь банку.Чесно кажучи вперше чую, щоб ці няшки до суду звертались )))
А вам нічого не робити.
Ви ж не працюєте.
Хоча, можете і побитись в суді.
То вам вирішувати.
Ну так повертайте.Кредит прийтеться повернути
Несовсем так,обезательно должен сроботать адвокат,так что поторопитесь.В мене споживчий креди
Дякую за пораду. Банк хоче щоб я вернула вісі кошти. На даний час суми такої немаю. Ну і роботи.
Post automatically merged:
Кредит прийтеться повернути. Я незнаю яке рішення прийме суддя. Скоріш завсе на користь банку.
Несовсем так,обезательно должен сроботать адвокат,так что поторопитесь.
Може нехай адвокат сроботає при підготовці апеляції? А першу інстанцію можна самому пройти.
Де можна побачити чи подав хтось на мене в суд?На меня тоже подал в суд Ощадбанк.
А ви брали позику в раді?На мене ощадбанк подав в суд. Незнаю що тепер робити. Офіційно вже не працюю стою на біржі. Через дзвінки на роботу звільнилась. Порадьте що робити.