Щоденник Ось і я потрапила на гачок))

• Автор теми Автор теми Анастасія101010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 2K

Анастасія101010

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
4
Бали
848
Анастасія101010 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет. Вот и я попала на крючок, вршла в просрочки по МФО
Е гроши,аванс,смартивей,качай,клик,евагроши, кредит сенд,финсфера,финбари финХ...вообще не знаю как выбираться и с чего начать....звонят уже и близким и мне...зарплата только 1 августа...как с ними беседовать и есть ли толк от "обещаний"
Кто будет наяривать больше всего родным и знакомым? Поделитесь опытом...планирую по трошки закрывать

Е гроши,аванс,смартивей,качай,клик,евагроши, кредит сенд,финсфера,финбари финХ...вообще не знаю как выбираться и с чего начать....звонят уже и близким и мне...зарплата только 1 августа...как с ними беседовать и есть ли толк от "обещаний"
Кто будет наяривать больше всего родным и знакомым? Поделитесь опытом...планирую по трошки закрывать
Антиспам ставте і не спілкуйтеся

В начале с ними никак не договоришься. Не общаться, после пары месяцев игнора будут более сговорчивы.
Любое МФО может наяривать, тут не угадаешь как именно с вами поведут себя. Единственное Клик не звонит.
Чому це через рік? Я планую закривати вже,а не через рік,бо хочу вибратись з цієї ями
Уже 22 августа просто :)

В начале с ними никак не договоришься. Не общаться, после пары месяцев игнора будут более сговорчивы.
Любое МФО может наяривать, тут не угадаешь как именно с вами поведут себя. Единственное Клик не звонит.

Уже 22 августа просто :)
Ой,имела ввиду 1 сентября
Уже 22 августа просто
Йой,лохонулась)))))))

Чому це через рік? Я планую закривати вже,а не через рік,бо хочу вибратись з цієї ями
Ви ще не в ямі, уже не вийде ((( через півтора місяця може хтось щось запропонує, якщо на цю пропозицію гнути свою лінію і капець то може ви їх уломаєте, але то не точно, таких випадків мало. А так через місяць кожна шарага малює мінімум два ато і три тіла, якщо вам не шкода грошей то вперід, але краще сидіти в ямі але з коштами ніж біля неї но з простягнутою рукою.

Лякають,але якось треба вибиратись,буду думати де гроші взяти щоб зараз сплатити просрочку...дуже "пєчально" все
Сума велика?
Такі думки ще глибше закопають
[POSTS=3000]Ну ця хоч 78 + 40 не заробляє... бл, реально студентство поз'їжджалось на навчання.

[/POSTS]

Ну поки ви "намутите" грошенят, буде вже 60-70... ви вважаєте що це добре платити такі відсотки?
Та тут аванс відсотки шарашить страшні просто......я в шоці...а інші ще більш менш і навіть у деяких є реструктуризація...наприклад май кредит,клик,смартивей

Назад
Угорі