Юго-восток
Форумчанин
- Дописи
- 327
- Реакції
- 83
- Бали
- 68
Юго-восток не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А какая у вас просрочка и сколько тело кредита?доброго дня форумчани, не думала,що так бистро буду створювать тему, з Вами я близько пiв року а зарегистрована ще менше, в свiй час я читала Вас днями, ночами. От i щас читаю по ИП и понимаю що ничого не понимаю, психологично начиталась, заспокоилась, а от юридично капец запуталась. Сьогодни випадково побачила арест рахунку в приват и канешно ж Дорошкевич (будь ти проклята), а що и до кого звертатись як дияти не знаю, адвокат? де його взять,щоб толковий и по карману? що найперше робить звонить виконавцю а що казать? документив немае за регистрациею непроживаю, ни договора ничого немаэ, рахунок в привати мени нафиг а от якщо ощад то там пенсия дитини, але читала що можна на почту перевести. Арест наложила 14.04 приват заблочили 15.04 ощад ще нэ, з майна э спадщина будинок и пай, будинок то тильки назва, а от пай то все таки ценно для мене, не працюю нигде, эдиний доход так це пенсия дитини по втрати годувальника. якщо я не видриагирую на цей надпис пенсию переведу на почту то що дали яки з ихнього боку действия? Може э тут люди яки можуть мени по тел все докладно пояснить, той хто це все пройшов, буду дуже вдячна! арешт Алекс кредит