Щоденник Ось і моя історія!

• Автор теми Автор теми Orusia89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 581

Orusia89

Форумчанин
Дописи
1345
Реакції
238
Бали
5275
Orusia89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я як і всі тут, влізла в це болото! В моєї донечки почали боліти суглоби, потрібні були гроші на лікування, обстеження, зарплата в мене не велика, чоловік теж заробляв мало! Взяла одну позику, потім, другу і так понеслось! Через страх,що дитина незможе ходити і стане інвалідом я надумала, що роблю! Потім коли дійшла до себе, почала позичати в людей гроші, щоб проглосувати, викинула щей туди купу грошей!

Я як і всі тут, влізла в це болото! В моєї донечки почали боліти суглоби, потрібні були гроші на лікування, обстеження, зарплата в мене не велика, чоловік теж заробляв мало! Взяла одну позику, потім, другу і так понеслось! Через страх,що дитина незможе ходити і стане інвалідом я надумала, що роблю! Потім коли дійшла до себе, почала позичати в людей гроші, щоб проглосувати, викинула щей туди купу грошей!
Как обстоят дела сейчас? Как ребенок?

Я як і всі тут, влізла в це болото! В моєї донечки почали боліти суглоби, потрібні були гроші на лікування, обстеження, зарплата в мене не велика, чоловік теж заробляв мало! Взяла одну позику, потім, другу і так понеслось! Через страх,що дитина незможе ходити і стане інвалідом я надумала, що роблю! Потім коли дійшла до себе, почала позичати в людей гроші, щоб пролонгувати, викинула щей туди купу грошей!
Чоловік знав про кредити спочатку підтримував,а потім покинув ,розлучитися, і я з цим всім залишилась сама! Маю 2 ВП, нічого наробила з ними тому-що немає за що, просрочки майже 2 роки

Как обстоят дела сейчас? Как ребенок?
Дитині, можливо потрібно буде вставляти пластину ,дзвінки є, але не так багато, якось існую ради донечки
Orusia89, як Ваша донечка зараз?
Пішли в перший клас, маємо в жовтні їхати на обстеження

Назад
Угорі