На все Організація Навсе дзвінок від адвоката

• Автор теми Автор теми Dharrma
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Вкладення

• Screenshot_2024-02-04-02-45-34-499_com.truecaller.webp
    Screenshot_2024-02-04-02-45-34-499_com.truecaller.webp
    45.6 Кб · Перегляди: 101
Мені від них жодної смс не прийшло, тільки дзвонили , і я один раз з ними говорила , уточняли данні і сказали щоб очікувала позов до суду , хоча термін прострочення менше місяця .

Перезвонил я именно в эту контору с которой они "типа" звонят , мне сказали что - вам никто не звонил , и с кредитами мы дела не имеем ! Это новый прикол коллекторов , представляются адвокатским агентством .
Це, як то кажуть: нікого такого не було і от знов :)
Ким були:
Поліціантами
Юристами, які готують позов
Представниками служби опіки
Равшанами і Джумшутами (вімогатєлі із бліжніва вастока)
Прон ілюстраторами
Представниками Третейського суду, а потім і стягувачами, які от-от будуть на "сєрам ланасє" щоб описати майно
Злими, а потім добрими колєкторами (до речі на тих, хто без досвіду діяв метод ого-го)
Занудними роботами, які сповіщали про те, що гроші взяті на лікування сіфілісу (чи гонореї, як кому щастило)

що забув? Допомагайте

Це, як то кажуть: нікого такого не було і от знов :)
Ким були:
Поліціантами
Юристами, які готують позов
Представниками служби опіки
Равшанами і Джумшутами (вімогатєлі із бліжніва вастока)
Прон ілюстраторами
Представниками Третейського суду, а потім і стягувачами, які от-от будуть на "сєрам ланасє" щоб описати майно
Злими, а потім добрими колєкторами (до речі на тих, хто без досвіду діяв метод ого-го)
Занудними роботами, які сповіщали про те, що гроші взяті на лікування сіфілісу (чи гонореї, як кому щастило)

що забув? Допомагайте
На них вся економіка країни тримається

Здравствуйте, тоже есть долг в кредит кассе и сначала писал юр стимул про суд в телеграмме, и в смках но буквально вчера пришло на почту письмо от какой-то компании Дебтфорт. Подскажите кто-то с этой компании уже сталкивался? И идут ли они в суд, спасибо.

Назад
Угорі