Опис майна боржника виконавцями.

• Автор теми Автор теми Демон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Жарти жартами, а на СЕТАМ продаються арештовані тапочки... :sarcastic:

IMG_20230406_191727.webp

То мабуть що було перед дверима те й забрали. А в будинок не пустили. І не лінь було той мотлох описувати :facepalm: .
Впринципі за борги по аліментах гребуть все що є а от за кредит то незнаю
Прям із задоволенням
Це в їхніх інтересах чим більше опишуть тим швидше відбудеться виконання тим швидше отримає винагороду.

IMG_20230406_191727.jpg
штаны за 40 гривнiв, шлёпки за 8,87 - к свиданию готов)
За місцем проживання і прописки у тому випадку проживаю з дружиною і дітьми на будинок взагалі документів нема як приїде то що ховатися

До рухомого майна відноситься все крім будівель і земельної ділянки
жена и дети входят в перечень движимого имущества? ну и как он будет что-то описывать если даже дом не ваш. скажете что у вас даже вещей нет своих, все у соседа одолжил.

IMG_20230406_191727.jpg
У этих тапок цена еще и не финальная, а стартовая:facepalm:
За них еще и аукционная бойня планируется:mosking:
Про белый цвет я просто промолчу:mosking:

Доброго дня! Вернулась від свого виконавця ( є рішення суду) репенила на коридорі , щоб оплачувати щомісяця по 4 тис не менше і то сьогодні закинути на рахунок , страшила розшуком))) , я кажу та я прийшла , що мене шукати )) ну це таке. Скажіть як реально діяти в цій ситуації .???? Бо така сума мені трохи забагато

Доброго дня! Вернулась від свого виконавця ( є рішення суду) репенила на коридорі , щоб оплачувати щомісяця по 4 тис не менше і то сьогодні закинути на рахунок , страшила розшуком))) , я кажу та я прийшла , що мене шукати )) ну це таке. Скажіть як реально діяти в цій ситуації .???? Бо така сума мені трохи забагато
Звідки взялась саме така сума?

Вона не слідчий і не прокурор, шоб вас оголошувати у розшук. То дурня.
Виходячи з норм статті 281 КПК України, законодавець передбачає наступні підстави оголошення підозрюваного в розшук:
- місцезнаходження підозрюваного невідоме;
- особа перебуває за межами України та не з’являється без поважних причин на виклик слідчого, прокурора за умови його належного повідомлення по такий виклик;
- слідчий, прокурор вжив усі необхідні заходів щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного.
Тож настоюйте на свойому!!! Скільки вам зручно, стільки і будете платити!!!

А як підскажете робити , щоб все було законно
Я не відмовляюсь від оплати це є рішенням суду,але ...
Хоч по 20 грн платіть,як є бажання. Як ні то хай 20% з зарплати вираховують
Ви ж платите, а значить виконуєте рішення суду

А як підскажете робити , щоб все було законно
Я не відмовляюсь від оплати це є рішенням суду,але ...
Ви ніяк не порушите закон, якщо не станете платити зовсім. Просто платіть стільки, скільки вам зручно. Всі ті усні домовленості не мають ніякого відношення до закону.

Доброго Вам вечора! Працював я деякий час на посаді державного виконавця, так от, з практики можу сказати, що боржником самостійно, в кабінеті виконавчої служби, пишеться заява із зазначенням суми, яку боржник в змозі самостійно сплачувати щомісяця. На всілякі страшилки, на кшталт розшуку, не підтверджені відповідною постановою виконавця, не звертайте уваги :)
Добрий день вже неодноразово піднімав цю тему але конкретної відповіді непочув.Отже якщо у боржника відсутнє офіційне майно,рахунки,немає офіційного доходу то чиприїжають виконавці додому описувати рухоме майно тобто речі на які може бути стягнення крім речей які заборонено вилучати.Питаю бо думки різних юристів відрізняються адже теоретично так.Хто мав з цим справу і як воно на практиці?
Доброго вечора! Згідно закону виконавець описує та виставляє на продаж все майно, крім майна, на яке згідно закону України "Про виконавче провадження" (дивіться додаток до закону) не може бути звернено стягнення. Також Ви маєте право самостійно надати виконавцю майно, яке може бути першочергово описано в рахунок погашення боргу. На практиці, виконавець може зазначити у своїй постанові, що у Вас відсутнє майно, на яке можливо звернути стягнення, але це залежить від самого виконавця та від того, яким чином Ви з ним спілкуєтесь...

Останнє редагування:
Доброго Вам вечора! Працював я деякий час на посаді державного виконавця, так от, з практики можу сказати, що боржником самостійно, в кабінеті виконавчої служби, пишеться заява із зазначенням суми, яку боржник в змозі самостійно сплачувати щомісяця. На всілякі страшилки, на кшталт розшуку, не підтверджені відповідною постановою виконавця, не звертайте уваги :)

Доброго вечора! Згідно закону виконавець описує та виставляє на продаж все майно, крім майна, на яке згідно закону України "Про виконавче провадження" (дивіться додаток до закону) не може бути звернено стягнення. Також Ви маєте право самостійно надати виконавцю майно, яке може бути першочергово описано в рахунок погашення боргу. На практиці, виконавець може зазначити у своїй постанові, що у Вас відсутнє майно, на яке можливо звернути стягнення, але це залежить від самого виконавця та від того, яким чином Ви з ним спілкуєтесь...
Так на практикували,що в наше товариство попали?)?

Назад
Угорі