CreditKasa Оплатити борг без суду

• Автор теми Автор теми Дмитро Іванич
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 874

Дмитро Іванич

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
13
Бали
5065
Дмитро Іванич не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надійшла позовна заява прочитавши її пишуть що можна врішити без суду за енну сумму,кілька днів назад пропонували за 7500,питання чи можна в такому випадку зараз про щось з ними домовлятись(в пані зменшення суми)чи може є сенс робити це в суді,взагалом цікавлять думки по цьому приводу людей які мали схожу ситуацію.

Screenshot_8.webp

Надійшла позовна заява прочитавши її пишуть що можна врішити без суду за енну сумму,кілька днів назад пропонували за 7500,питання чи можна в такому випадку зараз про щось з ними домовлятись(в пані зменшення суми)чи може є сенс робити це в суді,взагалом цікавлять думки по цьому приводу людей які мали схожу ситуацію.

Screenshot_8.webp
Креативнинько.... це щось новеньке. Тобто вони зарані дають зрозуміти суду, що ціна позову надумана? А ця дещо дивна поз.заява точно зареєстрована?

7500 звучит здраво, 25 - нет, я бы пободался
а каким способом бодатся подскажите?

І взагалі не зрозумілий цей пункт навіщо він?якщо в самому позові вказана сума 25к і вони не можуть отримати більше

Screenshot_8.webp

Останнє редагування:

Screenshot_8.webp
а скільки часу пройшло?

А коли почали надсилати пропозиції і якого типу?

Мені вже з тіла 15 нарахували 34 і це продовжується. Хочу зрозуміти чи будуть пропозиції хоча б за 20-25, чи краще платити поки не перевалило за 50
они очень тугие, накрутить до 50 - это без проблем, а вот сбросить до 20, очень сомневаюсь, может если у вас договор старый, то что-то и скинут, с новыми вообще беда. Если есть возможность, то лучше закройте их.

А коли почали надсилати пропозиції і якого типу?

Мені вже з тіла 15 нарахували 34 і це продовжується. Хочу зрозуміти чи будуть пропозиції хоча б за 20-25, чи краще платити поки не перевалило за 50
вони подають на обзвон різним колекторам а ті предлагають різні умови ,останні були уа і ще якісь, думав до тіла дотянуть,та навіть вже вирішив заплатити написав їм ,але по строкам не встиг і тепер заплачу 25к

Назад
Угорі