Crypsee Оплатила пролонгацію а не підключена і сума інша

• Автор теми Автор теми Nateshuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 248

Nateshuk

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
0
Бали
3563
Nateshuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю товариство! Оплатила продовження щоб не кошмарили оточення, зробила скріни кабінету і проплати. А її не підключили+ сума зовсім інша стала після того як я проплатила,тобто перше продовження було 349 ,оплатила все, вона не підключилась і змінилася сума на 179(хоча та сума дійшла). Чи можна щось буде добитися бо не хочу цього кошмаріння оточення чи скажуть що нічо не пройшло

Вітаю товариство! Оплатила продовження щоб не кошмарили оточення, зробила скріни кабінету і проплати. А її не підключили+ сума зовсім інша стала після того як я проплатила,тобто перше продовження було 349 ,оплатила все, вона не підключилась і змінилася сума на 179(хоча та сума дійшла). Чи можна щось буде добитися бо не хочу цього кошмаріння оточення чи скажуть що нічо не пройшло
В підтримку телефонували?

Вже було за 22:00 але не пізніше 23. Телефонувала,не робочий час у них

В підтримку телефонували?
Прикол в тому що 3 юсдт я оплатила з кешбеку в позику а 346 з гаманця свого . І з кешбеку зараховано було і так

Останнє редагування:
напишіть в сапорт я думаю все виправлять

Вітаю, допоможіть, як сплатити залишок bit capital 22,98 USDT, на картку гривневу не хочуть, а в мене немає криптогаманця

звісно не варто брати в цих шарашкиних конторах, але щоб платити їм ще й пролохації? ви серйозно? через те що подзвонить якийсь півень гарнітурний варто віддавати свій чесний заробіток, свій час? ці контори надовбують тисячі людей щодня, а їм ще й за це гроші несуть в кілька разів помноженому розмірі ніж брали....

звісно не варто брати в цих шарашкиних конторах, але щоб платити їм ще й пролохації? ви серйозно? через те що подзвонить якийсь півень гарнітурний варто віддавати свій чесний заробіток, свій час? ці контори надовбують тисячі людей щодня, а їм ще й за це гроші несуть в кілька разів помноженому розмірі ніж брали....
Там пролонгацию даже пролонгацией назвать сложно, платишь за пролонгацию % который почти тело, а через 10дней отдаешь те же 2 тела.
Тоесть в сумме 3 тела за 40дней, норм да

Назад
Угорі