Оплата по виконавчому провадженню через 3+ лет

• Автор теми Автор теми g00kk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
Добрый день! У меня есть ВП, ведет гос. исполнитель, уже более 3 лет он безуспешно пытается найти какие-то доходы\имущество в Украине. Сумма ВП 9 тыс грн.
В связи с этим у меня есть некоторые вопросы: когда ему надоест (или есть какой-то максимально установленный срок для взыскания?) и он вернет дело стягувачу (Финпром маркет), и если вдруг я решу оплатить, мне надо будет связываться с Финпром маркет? И сможет ли на законных основаниях Финпром маркет требовать больше, чем сумма по ВП?
И, как я понимаю, при возврате дела стягувачу, ВП из реестра не исчезает, а просто находится в соответствующем статусе. И как тогда ВП исчезнет из реестра, если оплачено будет после возврата стягувачу.
Заранее спасибо!
В мене схожа ситуація, нещодавно створив тему по ній) суд був в 2017 році, борг 22к, ВП приватного виконавця вісить з 2019, взагалі не було жодних контактів чи вимог...а ось тиждень тому приходить блокування всіх карток, виявляється вже справа у нового приватного виконавця та він подав постанову на арешт рахунків, це вже 7 років від суда пройшло, а кредит у банку був ще з 2014 року) він так і пише, ви вже 10 років не погашаєте кредит) тому ніколи не набридне їм та терміну давності по ВП немає) єдине в ції ситуації добре, що з роками гривня обісцінюється, і якщо в 2017 20к були значні гроші ще, то зараз вже наполовину не такі великі та легше буде сплатити при бажанні!

Терентій, дуже мабуть смішно.
Я не мав ніколи справ. Ні з внн, ні з судом ні з чим подібним. Тому абсолютно нічого не знаю про це.
При теперішніз прострочках, скоріш за все буде і суд, і багато чого цікавого.
Тому їх хочу бути в курсі справ, що воно і з чим його їдять
Собственно, ничего особенного. Ну, суд. Районный с большой вероятностью модно проиграть. Далее апелляция. Вот тут, конечно, нужно максимально приложить усилия, чтобы выиграть.

суд був в 2017 році, борг 22к, ВП приватного виконавця вісить з 2019, взагалі не було жодних контактів чи вимог...а ось тиждень тому приходить блокування всіх карток, виявляється вже справа у нового приватного виконавця та він подав постанову на арешт рахунків,
У меня чуть другая ситуация, вп не по суду, а по надписи нотариуса и если я решу обратиться в суд, то снесу её с вероятностью 99.9%, потому что это незаконно. Счета у меня арестованы давно, но меня это вообще не волнует, т к. у меня в Украине нет ни доходов ни расходов

Доброго дня. Не знаю в якій групі написати, це просто крик душі, і співчуття людям, які опинились у такій ситуації точно не від хорошого життя, але тема наступна, і питання скоріше за да все до адвокатів даної групи.

Перечитала багато тем тут, антиколлектор та виконавче провадження у фейсбук і зрозуміла, що багато людей так чи інакше пов'язані з протермінуванням і судами з факторинговимт кампаніями та МФО, але найбільше обурює це суми, які задовільняє суд до, коли напр. тіло кредиту 4000, а присуджують сплатити 70000+...І саме страшне, що відкривають ВП на такі суми. Це як? Є певно якісь закони, які можуть врегулювати хоч якусь рівноправність боргу, закон "Про захист прав споживачів" тощо. Нехай вже все дійшло до суду, але якщо якщо людина до цього часу не сплатила, то не факт, що після відкриття ВП оплатить. З такою ситуацією в країні як зараз, люди ще більше будуть лізти у боргову яму, тому що далі буде гірше.

Чи можна створити якусь петицію, і впевнена що люди підпишуть і підтримають, щоб врегулювати ті захмарні суми-хотєлки, які перевищують тіло кредиту у два, а то і у три рази. Впевнена, що якби у зала суду відповідач погодився б заплатити по кредиту ту суму, яку взяв, було б більше толку і оплат, а не ті вигадані суми, які задовольняють. Тому треба масова реакція на це свавілля, яке твориться у цій сфері.....

Доброго дня. Не знаю в якій групі написати, це просто крик душі, і співчуття людям, які опинились у такій ситуації точно не від хорошого життя, але тема наступна, і питання скоріше за да все до адвокатів даної групи.

Перечитала багато тем тут, антиколлектор та виконавче провадження у фейсбук і зрозуміла, що багато людей так чи інакше пов'язані з протермінуванням і судами з факторинговимт кампаніями та МФО, але найбільше обурює це суми, які задовільняє суд до, коли напр. тіло кредиту 4000, а присуджують сплатити 70000+...І саме страшне, що відкривають ВП на такі суми. Це як? Є певно якісь закони, які можуть врегулювати хоч якусь рівноправність боргу, закон "Про захист прав споживачів" тощо. Нехай вже все дійшло до суду, але якщо якщо людина до цього часу не сплатила, то не факт, що після відкриття ВП оплатить. З такою ситуацією в країні як зараз, люди ще більше будуть лізти у боргову яму, тому що далі буде гірше.

Чи можна створити якусь петицію, і впевнена що люди підпишуть і підтримають, щоб врегулювати ті захмарні суми-хотєлки, які перевищують тіло кредиту у два, а то і у три рази. Впевнена, що якби у зала суду відповідач погодився б заплатити по кредиту ту суму, яку взяв, було б більше толку і оплат, а не ті вигадані суми, які задовольняють. Тому треба масова реакція на це свавілля, яке твориться у цій сфері.....
Давайте ще підпишемо петицію, щоб в кав'ярнях не продавали горішки собівартістю 5 грн за 50 грн? Бо мені це теж не подобається і душа болить.

Тобто всіх влаштовує платити захмарні суми?
ҐДавайте ще підпишемо петицію, щоб в кав'ярнях не продавали горішки собівартістю 5 грн за 50 грн? Бо мені це теж не подобається і душа болить.

Ваш сарказм недоречний, як і невдале порівняння!

Ні. Мене не влаштовує і не влаштовувало.
Я не платив і не збираюсь надалі.
Мав і суди. Там теж довів що це так.
Тож просто потрібно мабуть з холодним розумом це все вирішувати і по мірі надходження.
А не уповати на петиції які ніхто навіть розглядати не буде. Чи мєтатись від НБУ до кіберполіції)
Послані науй "поверненню і обміну не підлягають".
Але це мій шлях.
У інших він інший.

ҐДавайте ще підпишемо петицію, щоб в кав'ярнях не продавали горішки собівартістю 5 грн за 50 грн? Бо мені це теж не подобається і душа болить.

Ваш сарказм недоречний, як і невдале порівняння!
Та нікого не влаштовує. Але петиції вже підписували. Разів _0 (цифру підставте самі). Це не працює.

Назад
Угорі