Оплата по виконавчому провадженню через 3+ лет

• Автор теми Автор теми g00kk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

g00kk

Форумчанин
Дописи
373
Реакції
239
Бали
5180
g00kk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день! У меня есть ВП, ведет гос. исполнитель, уже более 3 лет он безуспешно пытается найти какие-то доходы\имущество в Украине. Сумма ВП 9 тыс грн.
В связи с этим у меня есть некоторые вопросы: когда ему надоест (или есть какой-то максимально установленный срок для взыскания?) и он вернет дело стягувачу (Финпром маркет), и если вдруг я решу оплатить, мне надо будет связываться с Финпром маркет? И сможет ли на законных основаниях Финпром маркет требовать больше, чем сумма по ВП?
И, как я понимаю, при возврате дела стягувачу, ВП из реестра не исчезает, а просто находится в соответствующем статусе. И как тогда ВП исчезнет из реестра, если оплачено будет после возврата стягувачу.
Заранее спасибо!

Виконавцю не набридне ніколи. А може колись і набридне. А може і ні.
Якщо сплачувати, то виконавцю. Там є гарантія того що не наіпуть. Менше тяганини в майбутньому. Тоді і з реєстрів зникне і обмеження будуть всі зняті.

Тут один форумчанин кидав по 3 гривні поки не набридло.
Интересно) а какая цель такой стратегии? 3 грн/мес вряд ли как-то смотивируют исполнителя не возвращать дело стягувачу, если он такое решение примет.
Я просто никогда ВП не платила, все их сносила

Интересно) а какая цель такой стратегии? 3 грн/мес вряд ли как-то смотивируют исполнителя не возвращать дело стягувачу, если он такое решение примет.
ВП по рішенню суду знести не можна, а попсувати нерви виконавцю запросто

по 3 грн в день кажись
Виконавцю не набридне ніколи. А може колись і набридне. А може і ні.
Якщо сплачувати, то виконавцю. Там є гарантія того що не наіпуть. Менше тяганини в майбутньому. Тоді і з реєстрів зникне і обмеження будуть всі зняті.
Доречі, ви сплатили, чи так і продовжуєте з них "знущатися"?

То чому не зносите?
Эту мысль я пока не откинула полностью, но близка к тому. Потому что мои затраты будут практически равны сумме вп, гарантий того, что суд решит возместить полностью затраты на юр.допомогу нет, а нередко, когда суд удовлетворяет 30-50% от затрат, если сумма иска небольшая, по крайней мере, я на судовой владе видела немало таких решений. Второй момент, я не нахожусь в Украине, это влияет на то, что потом сложно получить исполнительный лист из суда, физически его отправлять исполнителю и т.д., просить мне некого. Последний раз я благополучно снесла инн удалённо, но с исполнительным листом была морока, хорошо что Кредит-капитал удовлетворился решением из электронного суда по эл.почте, иначе так и висело бы.
Короче говоря, потратить ненамного меньше 9 тыс на юр.допому и сбор уже сейчас и потом эти деньги практически зависнут или когда-то потом оплатить 9 тыс грн.

по 3 грн в день кажись

Доречі, ви сплатили, чи так і продовжуєте з них "знущатися"?
По три пісят в день. Три місяці, якщо не зраджує памʼять.
Закрив їх, бо набридли. Все одно не дзвонили і не писали. Ну і вони остались останніми. Закрив вп і забув. Та і треба було думати про оформлення квартири і про купівлю авто…
В мене була мета зробити головний біль виконавцю і кредит касі. Каса хотіла грошей і самі ляпнули що не проти отримувати хоча б якісь гроші кожного дня. Отримали.
Виконавці ж шукали можливість хоч якогось стягнення боргу. Теж отримали.
Ну і я не обіднів.

Якщо вп повернуть без виконання, то арешт залишиться.
Виконавець відкриває вп. Потім накладає арешти. Шось там ще робить.
Так як нічого знайти не зміг - вп зупиняє, а виконавчий лист повертає стягувачу.
Так як вп зупинено, а не закрито - арешти залишаються. До того моменту, поки виконавчий лист не попаде знову до виконавця.
Якщо Ви сплатите при закритому вп напряму канторі, то немає можливості для зняття арештів. Кантора не має таких прав, а виконавець повернув виконавчий лист і теж не має права зняти арешт. Патова ситуація.

Рекомендую звернутися до юристів і знести внн. Дешевше ніж сплачувати. І гроші повернуть за адвокатську допомогу. Ну а там як матимете бажання- сплатите калам скільки будете вважати за необхідне.

немає можливості для зняття арештів. Кантора не має таких прав, а виконавець повернув виконавчий лист і теж не має права зняти арешт. Патова ситуація.
Вот это меня интересовало. Спасибо! Так то я процесс вп знаю, у меня их было 4, все сносила, эта одна вот висит по причинам, описанным выше.
Да, интересно в целом, как снять арест, если оплачено после возврата стягувачу, понятно только, что хлопотно.

Рекомендую звернутися до юристів і знести внн. Дешевше ніж сплачувати. І гроші повернуть за адвокатську допомогу. Ну а там як матимете бажання- сплатите калам скільки будете вважати за необхідне.
Так не факт, що знесуть внн

Я не шарю в цих справах.
Просто так думаю. Якщо ж суд призначив стягувати кошти, то має бути якась причина, щоб знести внн
І ще одне. Ну я так розумію, що якщо вже є внн, то ні від шараг ні колекторів терору немає, а якщо знести, то вони далі будуть продовжувати наярювати

Останнє редагування:
Якщо ж суд призначив стягувати кошти, то має бути якась причина, щоб знести внн
Вона завжди одна єдина : бо це незаконно.
І завжди зноситься суддею.
Хіба що треба постаратись дуже щось напартачити з позовом на знесення, щоб суддя відхилив.
Ну я так розумію, що якщо вже є внн, то ні від шараг ні колекторів терору немає, а якщо знести, то вони далі будуть продовжувати наярювати
Наярюють.
Навіть після програного вчисту суду дзвонять форумчанам з вимогами повернення якогось там їхнього боргу

Терентій, дуже мабуть смішно.
Я не мав ніколи справ. Ні з внн, ні з судом ні з чим подібним. Тому абсолютно нічого не знаю про це.
При теперішніз прострочках, скоріш за все буде і суд, і багато чого цікавого.
Тому їх хочу бути в курсі справ, що воно і з чим його їдять
Вона завжди одна єдина : бо це незаконно.
І завжди зноситься суддею.
Хіба що треба постаратись дуже щось напартачити з позовом на знесення, щоб суддя відхилив.

Наярюють.
Навіть після програного вчисту суду дзвонять форумчанам з вимогами повернення якогось там їхнього боргу
Дякую за роз'яснення

Назад
Угорі