Опасные коллекторские компании Украины

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мій борг від клт теж у них і ще чийсь. От сиджу чекаю, що буде. От тільки цікаво, що з дня продажу пройшло 2 місяці...
долг моего мужа от клт у них, пока только пришло письмо о том, что долг был переуступлен. Письмо пришло по адресу прописки. Пока тоже жду.

zamashka76, скільки часу пройшло від отриманого вами листа?

письмо получила его мать, думаю что месяцев пять назад

zamashka76, скільки часу пройшло від отриманого вами листа?
месяцев пять

Мій борг від клт теж у них і ще чийсь. От сиджу чекаю, що буде. От тільки цікаво, що з дня продажу пройшло 2 місяці...
как у вас дела с сити финанс? долг мужа клт продан им. от них действия были какие-нибудь ?

zamashka76, поки що гробова тиша...

у нас так же

А перше безпечне агентство це хто? Сьогодні запитали мою кредитну історію навіщось ?

Мдя. Вони мені сьогодні прислали перечень людей до яких будуть звертатись щоб я борг погасила. Дійсно будуть звонити?
Даже не знаю, я с ними с декабря в просрочке, мне такого не присылали! Да и из моих никому не звонили.

Кредитон орг(синій) співпрацює і ,,ПАЛАЧАМИ".ТВАРІ ще ті, написали що приїдуть вночі. Приїхали на стару адресу,не живу вже там 5років(правда ,не знаю, чи це були вони),устроїли перегони по вулиці і з'явились мої 2фотки в ту ніч.

Кредитон орг(синій) співпрацює і ,,ПАЛАЧАМИ".ТВАРІ ще ті, написали що приїдуть вночі. Приїхали на стару адресу,не живу вже там 5років(правда ,не знаю, чи це були вони),устроїли перегони по вулиці і з'явились мої 2фотки в ту ніч.
Палачі це хто?

Satellite, а яка просрочка в майкредит?

Смс склали і так себе називали,але по Truecaller висвітився якийсь РУЛІК'' і Аня м

Satellite, а ви нічого не путаєте? Вони самі тихіші, тут всі про це пишуть

Вкладення

• IMG_20190506_201236.webp
    IMG_20190506_201236.webp
    59.6 Кб · Перегляди: 147
Satellite, дивні якісь, мене дельті м віддали

Satellite, дивні якісь, мене дельті м віддали
Я сама в шоці. Сиджу жду реструктуризацію в кабінеті (писали що на 14 день мають дати) і тут таке приходить. Причому 2 пролонгації і брала в них займи 1,5 року це точно. Не розумію нічого

Они выдавали тогда кредиты всем как мфо сейчас,поэтому судиться с миллионами людей не вариант! На тех кто отдал и плюс не вернули многим депозиты-вот и свернули свою деятельность. А коллекторы могут только отс...ть и больше ничего

она до последнего давила мол что ты можешь ещё требовать я бы на твоём месте пошла бы вешаться !
Так пусть бы и повесилась

Ребята что сккажктк про каллов Дельта=М?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі