Если не нервничать,то всё будет пучком)добре, але який кінець мене чекає я незнаю боргу в мене вже біля 80000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Если не нервничать,то всё будет пучком)добре, але який кінець мене чекає я незнаю боргу в мене вже біля 80000
извените,а почему мужу не скажете?я заміжня баришня,не можна так,ще й чоловік нічого про це не знає.Крочє капєц мені
Читаю ваші повідомлення і бачу себе місяць тому.Мій чоловік при посаді директор)батьки його держслужбовці,і я з 20 мікрозаймами на сумму 120 000грн.Це був жах.Сама незнаю як влізла,три місяці ніби життя стерто ,як зомбі,% в голові,пролонгації в голові,життя зупинилося на цьому.Почала шукати по Україні чи я не одна в такому дірмі-почитала,стало легше трохи,но проблема не вирішилась кінец підходив всьому,думки різні були до найгіршого.В один понеділок зранку,я набрала свого на тел.на роботу,не витримала,сильно заплакала і розказала.Два тижні був кошмар...і с..ка,і б...ть,і йо....та.Ким я і чим тільки не була.Батькам не розказав сказав що встидно.родичі чоловіка дуже правильні,і проти якогось там кіпішу,а тут такє дєло.Селище в нас велике(смт)то їм всім буде про що поговорить.А ще дуже переживаю щоб чоловіка на роботі не опозорили він працює в серйозній організації.Це просто капєц,пишу і думки погані з голови не вилазять щось з собою зробить,гляну на дітей і відходить на деякий час
якби не цей форум то я мабуть і не розповіла бизвените,а почему мужу не скажете?
Читаю ваші повідомлення і бачу себе місяць тому.Мій чоловік при посаді директор)батьки його держслужбовці,і я з 20 мікрозаймами на сумму 120 000грн.Це був жах.Сама незнаю як влізла,три місяці ніби життя стерто ,як зомбі,% в голові,пролонгації в голові,життя зупинилося на цьому.Почала шукати по Україні чи я не одна в такому дірмі-почитала,стало легше трохи,но проблема не вирішилась кінец підходив всьому,думки різні були до найгіршого.В один понеділок зранку,я набрала свого на тел.на роботу,не витримала,сильно заплакала і розказала.Два тижні був кошмар...і с..ка,і б...ть,і йо....та.Ким я і чим тільки не була.Батькам не розказав сказав що встидно.
Так ось і вам всім раджу не приховуйте це якщо так сталося,не тягніть,ніхто люди,ніхто вам не допоможе крім тих хто поряд з вами...Плачте,говоріть і на душі легше стане,я думала мій мене пристрелить ну нічо третій тиждень трясе його,гліцисед п'є,но мені легше стало.Маєте з ким поділитися-діліться.Дуже багато людей в такому,просто стидно сказати комусь,я залізла перше в один,друзий і третій,решта 16 уродів на пролонгації брала.За всіх вас тримаю кулаки і чим пошвидше з цього вилізти.
То ви все ж таки сказали чоловікові(можливо я не побачила)?якби не цей форум то я мабуть і не розповіла б
И я боюсь (я заміжня баришня,не можна так,ще й чоловік нічого про це не знає.Крочє капєц мені
Но ведь они могут фото и с паспортом выложить))Удалитесь из всех соцсетей. Я уже пол года чувствую себя великолепно.
За то увидите ху из ху. Я прозрел три месяца назад. Розовые очки снял.
так розповіла,і він сприйняв це досить спокійно,тільки побурчав чому раніше не розповіла,то такого б боргу не було.І відразу наступного дня почав вирішувати мої проблеми,а це не маленька сумма.Я навіть не могла і подумать що так буде,я йому за це дуже вдячна,було багато планів,а тепер із за мене дури все коту під хвістТо ви все ж таки сказали чоловікові(можливо я не побачила)?
можуть,мені казали що виложать фото з паспортом в руках і зроблять зіркою фейсбукуИ я боюсь (
Но ведь они могут фото и с паспортом выложить))
Я этого тоже боюсь, в любом случае не приятно это все . Я тоже боюсь за мужа,,он убьёт менятак розповіла,і він сприйняв це досить спокійно,тільки побурчав чому раніше не розповіла,то такого б боргу не було.І відразу наступного дня почав вирішувати мої проблеми,а це не маленька сумма.Я навіть не могла і подумать що так буде,я йому за це дуже вдячна,було багато планів,а тепер із за мене дури все коту під хвіст
можуть,мені казали що виложать фото з паспортом в руках і зроблять зіркою фейсбуку
Я так понимаю, что это вылаживают либо на личных страницах заёмщика, либо на страницах его родных и друзейЯ этого тоже боюсь, в любом случае не приятно это все . Я тоже боюсь за мужа,,он убьёт меня
Узнать бы в какие группы они вылаживают???
Смените фамилию в соц сетяхЯ так понимаю, что это вылаживают либо на личных страницах заёмщика, либо на страницах его родных и друзей
Лично меня волнуют лишь мои проблемы, а если я где то увижу такой бред, то я лично подумаю, что это просто мошенники решили бабла срубить. И вообще, по моему, сейчас такое время, что все по....на чужие проблемыТю, мне это даже не интересно. Пусть себе на лбу прилепят
Меня вообще нет в социальных сетяхСмените фамилию в соц сетях
Или они и по другой фамилии найдут?
якщо ваш чоловік адекватна людина то залишитесь живою(жарт)але розповісти краще,попускає,мені на багато легше сталоЯ этого тоже боюсь, в любом случае не приятно это все . Я тоже боюсь за мужа,,он убьёт меня
Узнать бы в какие группы они вылаживают???
Да, правильно сделаете, так как это не законно!До одного места. Ничего не меняю и не скрываю. Если увижу себя в таких тусовках сразу иду в полицию и заплатят они мне в раз 10 больше чем я им должна
так вони ж всі ходять під 182ст,але їм на це просто похєр,тому що їх ще ніхто добряче не брав за жабриДа, правильно сделаете, так как это не законно!
Не заплатят. Я хотела так сделать. Доказать нужно кто сделал, а потом что от лица компанииДо одного места. Ничего не меняю и не скрываю. Если увижу себя в таких тусовках сразу иду в полицию и заплатят они мне в раз 10 больше чем я им должна
Так это я что ли должна доказывать? Зачем тогда идти в полицию? Пусть ищутНе заплатят. Я хотела так сделать. Доказать нужно кто сделал, а потом что от лица компании
я кстати не в большем городе живу но пока еще тоже не встричала. хотя росказовали знакомые, что чудаку на воротах роботы, его наклеели, нормальные люди поняли, дурачки тыкали пальцами. и еще незнакомая чудачка лет до 50 позвонила ему, сказала что видела у вас проблемы, и отваляла ему 3000к и приехала на мицухе. мне бы так ктотто помог.То что срывали это здорово,и разные могут быть конечно происки банков - контор, но в целом это не такое частое явление..живу в большом городе,но не встречал таких листовок)