Оновлення даних для військовозобовязаних

• Автор теми Автор теми IshakoIsha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Юристи та знатоки підкажіть ,якщо оновили данні в Резерв +,але пише «Зʼявитись для уточнення данних»
Запис на 18,07 буде штраф ?
Штраф може бути.
Але питання про "виграти суд" відкрите. Чисто якщо "пофантазувати"
Трохи зарано казати щось конкретне. Ось почнуть активно штампувати ті штрафи, подивимось на судову практику. Якщо вірити адвокатам з Ютуба (нормальним, не хайпожерам як Гула чи отой Тарас), то шанси виграти суд непогані.

Штраф може бути.

Трохи зарано казати щось конкретне. Ось почнуть активно штампувати ті штрафи, подивимось на судову практику. Якщо вірити адвокатам з Ютуба (нормальним, не хайпожерам як Гула чи отой Тарас), то шанси виграти суд непогані.
1721823426542.webp

В резерві з'явилась нова фішка ,на скільки вона важлива не знаю ,бо я вчора прочитав і зробив ,а в ночі по приймачу за неї розповідали
IMG_20240724_050409.webp

Натискаєте на три крапочки ,і обираєте оновити ,якщо не підтягує ,то треба оновити сам застосунок і потім та сама процедура
до цього в оповіщеннях також приходило щось типу про вчасне оновлення даних.
Штраф може бути.
за неуточнення якщо буде (при статусі з'явитись для уточнення даних) - то оскаржиться в суді
Ось почнуть активно штампувати ті штрафи
активно штампують і є судова практика, загалом позитивна. але саме по неуточненню - думаю, виграти шансів мало, якщо не уточнювали

ну тепер штраф хіба що за неявку по повістці може бути : ) і якщо показати приписне, якщо вже вік не підходить :D
В мене військовий квиток ,ще із зірочками ))) а де було прописано ссср ,то замальовано чорною ручкою 🤣

І того вистачить ,вимогу виконав ,оновив дані
навіть більше.
9. Військово-обліковий документ в електронній формі (у тому числі роздрукований) та військово-обліковий документ у паперовій формі мають однакову юридичну силу.

Пробую оновити дані через додаток Резерв+. Додаток на головній сторонці пише, що "Дані не знайдено". Додаток сам живе своїм життям, то видає "запит на виправлення даних не отримано", потім все ж таки отримано.

Питання в чому, принципіально не йду в тцк чи цнап, чи можливо що вони накладуть штраф? І чи можна буде виграти суд, якщо все ж таки вони подадуть? Всі скріни по роботі додатка зроблені
Большая часть представителей мужского пола не обновляла данные, так что расслабьтесь. Я вон не обновлял. Будет штраф или не будет - абсолютно все равно. У меня и мысли не было скачивать это приложение. Я же не участник сериала "Черное зеркало".

Все эти страшилки из телевизора ни о чем.

Назад
Угорі