Оновлення даних для військовозобовязаних

• Автор теми Автор теми IshakoIsha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

IshakoIsha

Читач
Дописи
13
Реакції
2
Бали
278
IshakoIsha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пробую оновити дані через додаток Резерв+. Додаток на головній сторонці пише, що "Дані не знайдено". Додаток сам живе своїм життям, то видає "запит на виправлення даних не отримано", потім все ж таки отримано.

Питання в чому, принципіально не йду в тцк чи цнап, чи можливо що вони накладуть штраф? І чи можна буде виграти суд, якщо все ж таки вони подадуть? Всі скріни по роботі додатка зроблені

Пробую оновити дані через додаток Резерв+. Додаток на головній сторонці пише, що "Дані не знайдено". Додаток сам живе своїм життям, то видає "запит на виправлення даних не отримано", потім все ж таки отримано.

Питання в чому, принципіально не йду в тцк чи цнап, чи можливо що вони накладуть штраф? І чи можна буде виграти суд, якщо все ж таки вони подадуть? Всі скріни по роботі додатка зроблені
Просто зараз резерв перевантажений, тому що всі кинулись в останні дні оновлювати дані, тому відбуваються збої.
Це очікувано.
Дев"ятого числа без проблем буквально за хвилину завантажив/авторизувався/оновив дані/сформувався обліковий документ

[POSTS=10]
1721037689457.png
[/POSTS]
Навряд чи відразу всіх штрафуватимуть.
Система як і ТЦК не вигрібають просто.
Там шалені черги... мені розказували що черги з ночі займають.

Просто зараз резерв перевантажений, тому що всі кинулись в останні дні оновлювати дані, тому відбуваються збої.
Це очікувано.
Дев"ятого числа без проблем буквально за хвилину завантажив/авторизувався/оновив дані/сформувався обліковий документ

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Одинадцятого числа ,за пару хвилин зробив ,все працювало

Це очікувано.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Зрозуміло. Я оновив дані ще в січні цього року. З цим тупорилим законом, що даже ті хто оновляв повинні ще раз оновити - принципіально не роблю цього. Подивимось що з цього буде.

Зараз пише "Запит на виправлення даних отримано". Чекаю.

На третій день виходу резерву оновив. Теж не з першого разу. Майже добу грався.

В мене були оновлені дані через тцк(дали повістку, пройшов влк), заради цікавості завантажив резерв - там цієї інформації нема. Кабмін продовжив усім бронь на 3 місяці, в резерві - не подовжена. Пішов ще раз в тцк, прорвався крізь чергу, вони шось покляцали і все стало правильно відображатися. Воно кривеньке сильно і перевантажене.
В нас в цнап черги на пару днів, в тцк на тиждень.

В мене були оновлені дані через тцк(дали повістку, пройшов влк), заради цікавості завантажив резерв - там цієї інформації нема. Кабмін продовжив усім бронь на 3 місяці, в резерві - не подовжена. Пішов ще раз в тцк, прорвався крізь чергу, вони шось покляцали і все стало правильно відображатися. Воно кривеньке сильно і перевантажене.

В нас в цнап черги на пару днів, в тцк на тиждень.
Щодо черг,то точно. Сьогодні 4 години відстояв,щоб подовжити терміни для ВЛК.

Зрозуміло. Я оновив дані ще в січні цього року. З цим тупорилим законом, що даже ті хто оновляв повинні ще раз оновити - принципіально не роблю цього. Подивимось що з цього буде.

Зараз пише "Запит на виправлення даних отримано". Чекаю.
Ну то все. Вам надійде повідомлення.

Ну то все. Вам надійде повідомлення.

З горем пополам оновилось.

Але питання про "виграти суд" відкрите. Чисто якщо "пофантазувати"

Чи можна робити акцент на тому, що додаток не працює корректно, тому і не оновив дані?

З горем пополам оновилось.

Але питання про "виграти суд" відкрите. Чисто якщо "пофантазувати"

Чи можна робити акцент на тому, що додаток не працює корректно, тому і не оновив дані?
Навряд.
Окрім додатку є ще декілька способів це зробити. І 60 днів достатньо аби пішки х Тібету дійти до ЦНАПу чи тцк

Юристи та знатоки підкажіть ,якщо оновили данні в Резерв +,але пише «Зʼявитись для уточнення данних»
Запис на 18,07 буде штраф ?

В резерві з'явилась нова фішка ,на скільки вона важлива не знаю ,бо я вчора прочитав і зробив ,а в ночі по приймачу за неї розповідали
IMG_20240724_050409.webp

Натискаєте на три крапочки ,і обираєте оновити ,якщо не підтягує ,то треба оновити сам застосунок і потім та сама процедура

В резерві з'явилась нова фішка ,на скільки вона важлива не знаю ,бо я вчора прочитав і зробив ,а в ночі по приймачу за неї розповідали
IMG_20240724_050409.webp

Натискаєте на три крапочки ,і обираєте оновити ,якщо не підтягує ,то треба оновити сам застосунок і потім та сама процедура
Міністерство оборони щиро дякує тобі за відповідальність

IMG_20240724_050409.jpg

А якщо данні потребують уточнення,оновить?)

Назад
Угорі