MoneyVeo Онлайн займ и подпись договора цифрами

ІлонаТ

Читач
Дописи
6
Реакції
1
Бали
3
ІлонаТ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Взяла кредит онлайн. Подписала договор набором цифр и букв, присланные мне смс. Сейчас пошла просрочка. Любезно напоминают на почту и в смс оплатить. Денег сейчас совсем нет. Я боюсь. Что делать? Таких займов уже много набралась.

Поудаляй все соц сети.
Расскажи родным и близким
Не отвечай на звонки.
Жди пока предложат тело.
Почитай форум. Куча тем по этом поводу.

Взяла кредит онлайн. Подписала договор набором цифр и букв, присланные мне смс. Сейчас пошла просрочка. Любезно напоминают на почту и в смс оплатить. Денег сейчас совсем нет. Я боюсь. Что делать? Таких займов уже много набралась.
Ви брали до війни чи під час?

Ви брали до війни чи під час?
Я взяв під час війни
Маю 10-11мфо(всі приблизно по 2000-3000) в сім тіло приблизно на 25
Ще поки немає прострочки,але платити не маю чим і не встигну закрити,як підкажете бути?

Я взяв під час війни
Маю 10-11мфо(всі приблизно по 2000-3000) в сім тіло приблизно на 25
Ще поки немає прострочки,але платити не маю чим і не встигну закрити,як підкажете бути?
Дзвонити до них і домовлятися,я думаю що вони заре всі йдуть на уступки,головне не робіть пролонгації,бо це гроші на вітер)

Дзвонити до них і домовлятися,я думаю що вони заре всі йдуть на уступки,головне не робіть пролонгації,бо це гроші на вітер)
Але всі компанії точно не підуть на уступки,я готовий віддати всюди все тіло
Але з % через місяць там буде не 25-30тис а цілих 40-50
Вже починається ця напряжна ситуація в фінсовому плані,заробляю тільки 10-12 тис на місяць,позичити вже немає в кого і де

Які мфо саме маєте?

Перестать бояться!
Читайте форум и найдёте все ответы на ваши вопросы.
И сохраните свои деньги и с умом закроете существующие займы.
Главное не берите новые займы и не бегите за деньгами по знакомым и соседям....
Добро пожаловать на форум!

Почти все идут на уступки, но не все. Некоторые упертые )

Назад
Угорі