Онлайн фінанс зробили виконавчий лист.

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

natali2222

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
80
Бали
1825
natali2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора прилетіло Друге ІПН. І знову Онлайн фінанс. Це зробили с*ськи. Тіло кредиту 4000т хочуть 14000 т. Вмене ще суд не закінчився по манівео.

Вчора прилетіло Друге ІПН. І знову Онлайн фінанс. Це зробили с*ськи. Тіло кредиту 4000т хочуть 14000 т. Вмене ще суд не закінчився по манівео.
Эх... печально. Держитесь.
Сыпаться сейчас часто... надо сносить.
И не забывать жалобы на нотариуса потом писать

Незакінчений суд по Манівео ніяким чином не впливає на подання до суду заяви на знесення внн по іншій шарагі.

Незакінчений суд по Манівео ніяким чином не впливає на подання до суду заяви на знесення внн по іншій шарагі.
Я обов'язково піду . Прилетіло вчора. Завтра збиралися іти.
Ех... сумно. Тримайтеся.
Сипатись зараз часто... треба зносити.
І не забувати скарги на нотаріуса потім писати буду обов'язково. Одне ІПН знесли. А гроші нотаріус змене зняла двічі.

Начало и конец года у них всегда обострение
Как у маньяков... Их на этот период, нужно в дурку класть!
И чтобы психиатр, вкрадчивым голосом, каждый день спрашивал, - "Ну что, голубчик...Желание влепить ИНН не пропало?":acute:

І в мене Таліон продали договір по Манівео для ОнлайнФінанс. Значить буде ще ВН. Зараз 3 позови у суді на знесення ВН.

Одно другому не мешает. Да и выхода у Вас другого нет, как только судиться. Волна спадет, не переживайте. Они поймут, что Вас не взять. :yes2:

І в мене Таліон продали договір по Манівео для ОнлайнФінанс. Значить буде ще ВН. Зараз 3 позови у суді на знесення ВН.
Чоловіку теж 2 ВНН вліпили, а мене передали вже ейс фінанс, мабуть самі вже не справляються *уки

Назад
Угорі