Олег Михайлович Міщенко

• Автор теми Автор теми Лілія???
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 574

Лілія???

Форумчанин
Дописи
96
Реакції
85
Бали
3590
Лілія??? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні засвітився в номерах у мене пробивала і знайшла адвокат який лишився ліцензії ще в 2004 році , що може бути чи це просто людина не знає як грошей заробити та працює на ці шараги?

Сьогодні засвітився в номерах у мене пробивала і знайшла адвокат який лишився ліцензії ще в 2004 році , що може бути чи це просто людина не знає як грошей заробити та працює на ці шараги?
засвітився в номерах

Запоминайте

Таким чином особу не встановлюють

Можливо---------- лише припущення, не більше

Номер стаціонарний
Вже хотіла погодитися, але номер стаціонарний і ця людина на даному етапі шукає роботу так вибило на ворк юа
Вибачте може й неправа, що всих під одну гребінку пускаю, але краще провірити!!!!

Да не грузите себе голову))) ото б я так все 100500 номеров проверял что мне звонили)))

Да не грузите себе голову))) ото б я так все 100500 номеров проверял что мне звонили)))
Так я й не грузю просто часто кодекси почали присилати, та щей так номер підписаний багато збігів сильно))))може й дійсно людина не вчому не винна просто збіг, але краще б дійсно це був збіг

Так я й не грузю просто часто кодекси почали присилати, та щей так номер підписаний багато збігів сильно))))може й дійсно людина не вчому не винна просто збіг, але краще б дійсно це був збіг
Время покажет. Чему быть того не миновать,а нет так нет :pardon:
Вы никак не повлияете на это,отпустите ситуацию и не накручивайте себя. Эти рахиты кем только не подписываются

Стесняюсь спросить, а какие кодексы вам присылают??

Зразу уголоаку, вчора сімейний про майно??
І це тільки два тижні в просрочці, боюсь навіть подумати що мені далі припишуть???

Зразу уголоаку, вчора сімейний про майно??
Если речь идет о цитируемых статьях из кодексов, то это всем приходит. Все равно не вижу причины переживать, что номер определился как бывший адвокат. Возможно, человек теперь работает "на дне" - каллехтором

Если речь идет о цитируемых статьях из кодексов, то это всем приходит. Все равно не вижу причины переживать, что номер определился как бывший адвокат. Возможно, человек теперь работает "на дне" - каллехтором
Так оце ж і я про це відразу подумала))) гроші то треба якось в сім'ю заробляти)

Ну, возможно придет смс о выездной группе. Были варианты сделать звездой через СМИ... Все проходили)
Про сми я взагалі не парюсь був вже в мене досвід такий десять років тому, пережила на кострі мене ніхто не спалив)))))взагалі за дві неділі знаходження на форумі переосмислила своє життя по новому)))) шкода, що раніше тут не зареєструвалася???менше б мабуть би проблем би було зараз)

Назад
Угорі