Оформити ФОП, маючи кредити, можливо?

• Автор теми Автор теми Mary12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 636
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mary12

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
5
Бали
5065
Mary12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так вийшло, що по роботі треба оформлювати на себе ФОП, але в мене є багато відкритих кредитів у МФО, які я не закриваю поки не подадуть в суд, бо після терору, зривів, проблем із здоров’ям і всього, що сталось через іхні дзвінки, у мене пропало бажання віддавати борги. Але не про це, з‘їхала з теми: чи можливо оформити фоп, маючи погану кред.історію? Чи перевіряють перед тим, як давати дозвіл на відкриття ФОП чи воно немає значення? Якщо хтось знає або бачив статті про це в інтернеті, дайте відповідь, буду дуже вдячна!

Не имеет значения. Откроют без вопросов

Если ФОП требует работодатель, то он как правило компенсирует ЕСВ. Думаю у автора именно тот случай)
Так, в мене якраз той випадок, від мене потрібно тільки оформлення фоп, але боюсь, чи не повпливають кредити, та й не хочеться, щоб директор дізнався про них.

Mary12, Нет. ФОП вы можете запросто открыть - вон. в пять минут делается.
А по поводу кредитов - ну ок, вы ФОП - по факту самозанятое лицо. Так то вы сам себе босс. И что, будут вам звонить как боссу и жаловаться на вас же, как на плохого должника?)
Post automatically merged:

КсенияЯ, По большей части если фирма ФОП-а оформляет - то всем занимается бухгалтерия фирмы. Поэтому тут как повезет. Хотя на моем опыте, ни разу такого не было, что мол оформили ФОП - и крутись вертись как хочешь, сам все оплачивай, сам следи.
Вопрос в том, что при увольнении вообще следует не забыть, что на тебе ФОП и налоги надо платить, а то налоговики придут )

А по поводу кредитов - ну ок, вы ФОП - по факту самозанятое лицо. Так то вы сам себе босс. И что, будут вам звонить как боссу и жаловаться на вас же, как на плохого должника?)

КсенияЯ, По большей части если фирма ФОП-а оформляет - то всем занимается бухгалтерия фирмы. Поэтому тут как повезет. Хотя на моем опыте, ни разу такого не было, что мол оформили ФОП - и крутись вертись как хочешь, сам все оплачивай, сам следи.
Вопрос в том, что при увольнении вообще следует не забыть, что на тебе ФОП и налоги надо платить, а то налоговики придут )
я про другое
если есть ФОП,а деятельность не ведешь,доход нулевой но при этом есть ЕСВ
или
многие имея ФОП без дохода-работают где-то,за них ЕСВ платят,а с них фискальная требует ЕСВ по второму кругу как от ФОП
можно писать жалобы
или в суд подавать
довольно часто рассматривают жалобы положительно и даже в суд не нужно идти
многим поприходили письма счастья с неуплаченным ЕСВ
их отправляют всем,не разбираясь
и некоторые платят, в результате, ЕСВ за последние 2 года и больше, не разбираясь
и еще
в процессе работы на одной и той же фирме,ФОП бывает то нужен,то не нужен...
ситуации разные

Останнє редагування:

Хаха, думаю, офігіють, як збиратимуться подзвонити до шефа, а я собі сама шеф і подумають: «з такими боргами вона сама собі шеф»)))) але мені якось все одно, зараз навіть коли є лишні гроші (а по суті лишніми гроші не бувають), то я спеціально собі щось купую, а не їм оплачую, бо вони мені так життя на півроку звпсували, я такого пережила, що тепер тіільки суд і крапка.))нехай собі хоть до президента тепер дзвонять – мені все одно))[/QUOTE]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі