Оформили кредит по старым документам

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 723
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Каренина

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
24
Бали
33
Каренина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні до мене звернулась жінка з проблемою.
Її донька одружилась, змінила паспорт (із старого зразка на ІД) 4 місяці тому. Вчора прийшов лист, що в червні місяці на доньку оформлено кредит по старому паспорту. Донька ні сном ні духом нічого не знала і не брала.
Підкажіть, що робить в цій ситуації.

Її донька одружилась, змінила паспорт (із старого зразка на ІД) 4 місяці тому. Вчора прийшов лист, що в червні місяці на доньку оформлено кредит по старому паспорту. Донька ні сном ні духом нічого не знала і не брала.
Обратиться в полицию. Написать заявление о мошенничестве с документами

А Ви хто?Чому до Вас звертаються з проблемами такого характеру?

Я цій жіночці ніхто. Просто колись поділилась проблемами з мфошками. От вона і розповіла "новину"
Можливо,донька жiночки,як i багато з присутнiх на форумi ,не договарюе чогось мамi?Це дуже поширена легенда про те як шахраi використовують паспортнi данi)

Можливо,донька жiночки,як i багато з присутнiх на форумi ,не договарюе чогось мамi?Це дуже поширена легенда про те як шахраi використовують паспортнi данi)
Зачем подсказываете? Может там ложь во благо

Та ні. То правда. ІД видана три місяці тому, і в банку підтвердили що ніяких операцій в той день по її карті не було. Я їй порадила взяти офіційну довідку з банку

Та ні. То правда. ІД видана три місяці тому, і в банку підтвердили що ніяких операцій в той день по її карті не було. Я їй порадила взяти офіційну довідку з банку
Ну тодi в полiцiю однозначно.Тут люди з дещо iншими ситуацiями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі