Офіційне працевлаштування з боргами в МФО

• Автор теми Автор теми Марина666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 862
Так ваша правда не подумала про це що це теж борг))) Дякую

Я працюю 9 місяців не офіційно, просто хочу офіційно працевлаштуватись.
І керівник часто задае питання коли я буду готова оформитись

А я так бачу що ситуація з кредитами в мене не вирішується, я так роботу можу втратити що не оформлена

Можливо це буде більше мотивації і мене закрити ці борги коли оформлять І перестану боятись і думати про це весь час
Ну у вас самі кончені це біти. Тут або їх закривати з хотілками, або чекати адекватних пропозицій, але тоді точно буде терор. І є шанс що повісять новий борг. Ну або забути про них і жити спокійно.
А так рекомендую по іншим виходити в протермінування та чекати через 2-3 місяці

Так ваша правда не подумала про це що це теж борг))) Дякую

Я працюю 9 місяців не офіційно, просто хочу офіційно працевлаштуватись.
І керівник часто задае питання коли я буду готова оформитись

А я так бачу що ситуація з кредитами в мене не вирішується, я так роботу можу втратити що не оформлена

Можливо це буде більше мотивації і мене закрити ці борги коли оформлять І перестану боятись і думати про це весь час
Щоб керівник позичив ще не зароблені зарплати треба бути дуже цінним, перевіреним роками співробітником. А що змінить офіційне працевлаштування? Зі свого досвіду - якщо нема рішення суду і виконавчих, то нічого. Я правда у Бітів кредити не брала.

Дякую за поради.Вирішила буду сама закривати кредити, в борг брати не буду.Так біти мені вже +30000 нарахували)

Що до працевлаштування думаю ще

Працевлаштування переживаю тільки що будуть терезувати дзвонити на всі робочі номера колектори, лякати і т.д і у суд подадуть.І моя репутація на роботі погіршиться)

Ваше офіційне чи неофіційне працевлаштування цікавитиме чи хвилюватиме лише податкову🤭

Назад
Угорі