Марина666
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
Марина666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Рівно рік назад я влізла в боргову яму з МФО, близько 20 шт сума тіла 10000 грн приблизно.І кредит в банку ізі таскомпбанк 9000 на разі, з відсотками 1000 грн у місяць Я змінила номер телефона, змінила оточення повністю, роботу і забула про це
Таскомпбанк періодично гашу відсотки.Зараз стало питання офіційного оформлення на работі.Я керівнику сказала о своїх проблемах.Він сказав не боїться дзвоників від колекторів.
Але мені все одно страшно що вони почнуть скрізь дзвонити в бухгалтерію і т.д і мене звільнять.Але я неможу більше боятись.
Розумію що треба вирішувати проблему з боргами, це заважає мені нормально жити.Е близька подруга яка знае про кредит і изи( про МФО не знае)і запропонувала варіант, ідею погасити його за один раз взявши у керівника гроші щоб вичітали потім з зарплати кожен місяць і влаштуватись офіційно.
Ідея мені подобається але ж МФО залишається і що буде .
Чи будуть звонки від колекторів і стягування боргів з карти
Як з цього вибратись.
Мені приходять листи на пошту декілька я закрила, невеликих, інші притаїлися не пишуть
Я навіть не знаю де я кі в мене зараз борги і МФО бо їх перепродали
Потрібна порада як з цього вибиратись, може яку схему розробити
Бо можу і подругу втратити і на роботі будуть проблеми
Почуваю себе злочинецею з цими кредитами
Таскомпбанк періодично гашу відсотки.Зараз стало питання офіційного оформлення на работі.Я керівнику сказала о своїх проблемах.Він сказав не боїться дзвоників від колекторів.
Але мені все одно страшно що вони почнуть скрізь дзвонити в бухгалтерію і т.д і мене звільнять.Але я неможу більше боятись.
Розумію що треба вирішувати проблему з боргами, це заважає мені нормально жити.Е близька подруга яка знае про кредит і изи( про МФО не знае)і запропонувала варіант, ідею погасити його за один раз взявши у керівника гроші щоб вичітали потім з зарплати кожен місяць і влаштуватись офіційно.
Ідея мені подобається але ж МФО залишається і що буде .
Чи будуть звонки від колекторів і стягування боргів з карти
Як з цього вибратись.
Мені приходять листи на пошту декілька я закрила, невеликих, інші притаїлися не пишуть
Я навіть не знаю де я кі в мене зараз борги і МФО бо їх перепродали
Потрібна порада як з цього вибиратись, може яку схему розробити
Бо можу і подругу втратити і на роботі будуть проблеми
Почуваю себе злочинецею з цими кредитами