Очередная пугалка или реальная угроза?

• Автор теми Автор теми MaryMary
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Всего лишь проверяю серьезность намерений )
все их намерения -это вытащить из вас деньги и чем больше вы ведетесь, тем интереснее им на вас давить, вот и вся их "серьезность"

Для чого стiльки знакiв оклику?????Терористами називати iх це занадто гучно...Так,телефоннi хулiгани,не бiльше)
Просто сьогодні чомусь страшненько стало,цілий день як зомбі ,щей дитина грудничок боюся щоб голодненька не лишилася через хвилювання,добре що хочаб є ви форумчани-розрадчики.А то ніхто нехоче слухати мої переживання кажуть одне-тобі того нетреба було,я ж сама знаю це а дітися вже нікуди.Ось і напливи надходять на мене.

Просто сьогодні чомусь страшненько стало,цілий день як зомбі ,щей дитина грудничок боюся щоб голодненька не лишилася через хвилювання,добре що хочаб є ви форумчани-розрадчики.А то ніхто нехоче слухати мої переживання кажуть одне-тобі того нетреба було,я ж сама знаю це а дітися вже нікуди.Ось і напливи надходять на мене.
Добре,що є розуміння материнського обов'язку))))) Інші ,можливо, зрозуміють пізніше.... А дитя Ваше ,ні''.. Не переживайте!!!! Ми. Поряд!!!
Ваші проблеми стають нашими... Спілкуйтеся, Посміхайтеся....РАДІЙТЕ ДИТИНІ....))))
Смс не читаємо,на дзвінки,не відповідаємо....мониторим себе на офіційних сайтах......
Обнімашкі))

Добре,що є розуміння материнського обов'язку))))) Інші ,можливо, зрозуміють пізніше.... А дитя Ваше ,ні''.. Не переживайте!!!! Ми. Поряд!!!
Ваші проблеми стають нашими... Спілкуйтеся, Посміхайтеся....РАДІЙТЕ ДИТИНІ....))))
Смс не читаємо,на дзвінки,не відповідаємо....мониторим себе на офіційних сайтах......
Обнімашкі))
Дякую щиро за теплі слова підтримки-це так приємно прямо до сліз.

Дякую щиро за теплі слова підтримки-це так приємно прямо до сліз.
Сльози радості та дяки дайте Богу)))) Він Нас покарав цими МФО,але в той же час надав вірних друзів,величезну підтримку,......
Форум!!

Назад
Угорі