Об'єднання мікрозаймів

• Автор теми Автор теми Natalka Yurkina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 728

Natalka Yurkina

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
17
Бали
1765
Natalka Yurkina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день .Можливо хтось об'єднував свої мікрозайми в один великий?Чи таке взагалі можливо?

Можливо, якщо якась там контора по типу «ЄАПБ» викупить у Ваших МФО
Ага, там оно объединяется в один иск))
Хоть 10 договоров.
ЛАйфхак: позвонить в ЕАПБ и предложить скупить все долги)

Ага, там оно объединяется в один иск))
Хоть 10 договоров.
ЛАйфхак: позвонить в ЕАПБ и предложить скупить все долги)
Ну в мене ЄАПБ 4 об'єднали і виконавче провадження плачу.Один ще під вопросомСелфі кредит перейшов до них подали до суду.

Можливо, якщо якась там контора по типу «ЄАПБ» викупить у Ваших МФО
А юрист цим може зайнятися?

Ну в мене ЄАПБ 4 об'єднали і виконавче провадження плачу.Один ще під вопросомСелфі кредит перейшов до них подали до суду.

Ні, юрист потрібен тільки коли подадуть до суду. Іншими справами нормальний юрист не займається

А через який час подають. Бо в мене з ними взагалі не зрозуміло. 4 тис тіло хочуть 25 тис. Пропонують 13 тис до закритя. Но я непроти закрити но це брєд. А розповідають що викупили борг тіло 4тис а комісія 11 тис, і доказують що в договорі так прописано. Скинули навіть договір, той договір схожий на фількову грамоту
Вони підуть до суду?

А через який час подають. Бо в мене з ними взагалі не зрозуміло. 4 тис тіло хочуть 25 тис. Пропонують 13 тис до закритя. Но я непроти закрити но це брєд. А розповідають що викупили борг тіло 4тис а комісія 11 тис, і доказують що в договорі так прописано. Скинули навіть договір, той договір схожий на фількову грамоту
Вони підуть до суду?
а тут фиг его знает куда они пойдут

Вони підуть до суду?
Ну мене подали .З 2024 з ними суд.По двом МФО суд відмовив.По 4 виконавче.А селфікредит будем пробувать судитися

Ну мене подали .З 2024 з ними суд.По двом МФО суд відмовив.По 4 виконавче.А селфікредит будем пробувать судитися
Вони звонять і зразу ми подаєм в суд. А ще місяця нема як викупили

а тут фиг его знает куда они пойдут
Хоча порахувати оплати які я вносила то я так підрахувала що сплатила більше ніж тіло.

Назад
Угорі