Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

Я походу одна с сумасшедшими суммами.
Приват 100000
Моно 50000
ОБанк 30000
Пумб 25000
Изи 20000
Манивео 27000 (разбит на 10 платежей)
ЕГроши 30000 там по процентам капец .
Аванс Кредит 3000 (в просрочке , хотят 6700)
Аванс Кредит 3000 (в просрочке, хотят 6300)
Кредит Плюс 7000 (два раза предложил тело )
Майкредит 12000
СтарФин 7000
На все 18000
Треба 7000
Финбар 1200
ШГ 8700
Все в просрочке , суммы по процентам зашкаливают .Самая большая просрочка 22 дня
Я примерно такая же🤪
У меня шт 25 много + 3 банка общая тело 300 000 примерно.
Вот сейчас тор1 тело 7000 -хотят 18 000
Договаривались на 8000. Жду от них письмо гарантировано. Просрочка от месяца и выше.
Сначала задалбывали звонками, я волновалась,потом нашла вас. я за границей и просто симку не пополняю на ту сумму что бы входящие проходили🤣 пишут ну пусть пишут. По прозвону родных, указывали номера, которые раньше были у них, уже не используются. Они все на неподконтрольной теперь живут. Прям не знаю как к ним дозвониться коллектора 🫢

Останнє редагування:
12МФО по тілам на 71000
Швидко гроші тіло 7500
My Credit 5000
Finsfera 3500
Tengo 3200
Бізнес позика 12000
На все 14000
Moneyveo 8000 (вже у Таліона, місяць як продали)
Є гроші 9000 (Кредитпромінвесту вже місяць)
Смартівей 2500
Аванс кредит 1900
First credit 2400
Selfi 2400
Всі в протермінуванні( майже по 1,5 міс) окрім трьох останніх, за місяць їх закрию, щоб не робити пролонгації.
Ну а інші хай чекають кращих часів, або ж я чекаю пропозиції від них)

12МФО по тілам на 71000
Швидко гроші тіло 7500
My Credit 5000
Finsfera 3500
Tengo 3200
Бізнес позика 12000
На все 14000
Moneyveo 8000 (вже у Таліона, місяць як продали)
Є гроші 9000 (Кредитпромінвесту вже місяць)
Смартівей 2500
Аванс кредит 1900
First credit 2400
Selfi 2400
Всі в протермінуванні( майже по 1,5 міс) окрім трьох останніх, за місяць їх закрию, щоб не робити пролонгації.
Ну а інші хай чекають кращих часів, або ж я чекаю пропозиції від них)
Что по обзвону за 1.5месяца? Особенно егроши, кто звонит много третьому лицам или делает всякие непотребноти?

Что по обзвону за 1.5месяца? Особенно егроши, кто звонит много третьому лицам или делает всякие непотребноти?
Ну особисто я ні з ким не спілкувалася. Знаю батькам телефонували Тенго, Егроші коли я ще в них була, На все телефонували... А більше я ні про кого не знаю. Рідним і знайомим сказала, щоб не спілкувалися. Якщо вже спілкуються, то це їх бажання і їх потрачені нерви. Тенго ще листи слали додому. Також був Кредит плюс, то теж листи слав, але його закрила за тіло. А так стандартні смс та листи на пошту

Доброго вечора, всім хто тут є🙂
Вчора пише мені дядя з сан кредит, просить за 4000 закрити борг (тіло 3000). Кажу, згодна закрити, але є тільки 3000, більше немає)
Ну псіханув, каже, хотів по хорошому, а ви не хочете і починає слати досудові вимоги і т.д. Каже будете платити по рішенню суду. Пишу йому, ок, вже збираю гроші)
Сьогодні пише знов, тільки з пропозицією закрити за тіло🤣 Закрила, на тому й розійшлися😁

Та ми тут практично всі такі розумні) Нє щоб пустити 20 к в прострочення (як у мене було) так краще ж з них зробити 200 і насолоджуватися феєрією))
Я така ж, як і Ви. І коли тут радили йти в прострочення, щоб потім віддати, я боялася розповісти своїм. Бралася на перекритацію, бо не було коштів на закриття. Тепер, дурепа має 140000 грн боргу. Йду в прострочки. Чи йде кредит каса на поступки?

Я така ж, як і Ви. І коли тут радили йти в прострочення, щоб потім віддати, я боялася розповісти своїм. Бралася на перекритацію, бо не було коштів на закриття. Тепер, дурепа має 140000 грн боргу. Йду в прострочки. Чи йде кредит каса на поступки?
Нет, закрий її і ігнорь з кайфом остальные мфо

Та можна КК закрити і на лояльних умовах, все залежить від спеціаліста на якого потрапити.

Щодо самої теми - наразі близько 17 мфо відкрито, але це вже менший список, ніж був раніше.
Більша проблема - борги знайомим, там ігнорувати особливо не вийде, тому працюємо :)

Просто в мене ще біт капітал, їх хочу першими закрити. А кредит каса там не маленька сума. Чи почекають вони, чи будуть відсотками душити?
Просто в мене ще біт капітал, їх хочу першими закрити. А кредит каса там не маленька сума. Чи почекають вони, чи будуть відсотками душити?
Мені поки що пишуть у телеграм, я відповідаю, що грошей немає.

Я походу одна с сумасшедшими суммами.
Приват 100000
Моно 50000
ОБанк 30000
Пумб 25000
Изи 20000
Манивео 27000 (разбит на 10 платежей)
ЕГроши 30000 там по процентам капец .
Аванс Кредит 3000 (в просрочке , хотят 6700)
Аванс Кредит 3000 (в просрочке, хотят 6300)
Кредит Плюс 7000 (два раза предложил тело )
Майкредит 12000
СтарФин 7000
На все 18000
Треба 7000
Финбар 1200
ШГ 8700
Все в просрочке , суммы по процентам зашкаливают .Самая большая просрочка 22 дня
Не одна, я такой же

в мене тоже куча тих МФО
Кача гроші
Твоя позика
Мінівео
Міолан
Тенго
Фін х
Слон
Є гроші
Аванс кредит
Шводко гроші
Алекс кредит
Селфі кредит
Кредит +
Май кредит
Навіть тіл непамятаю і чи то весь список тих МФО
Платити і так немаю чим такщо поки що анти спам мені в поміч)))
У мене теж подібний список. От думаю, як його до нового року закрити усе
Спс будем боротся а что делать будут деньги появлятся будем погашать только так а Вы симку не меняли ?
А є резон боротися?
Спс будем боротся а что делать будут деньги появлятся будем погашать только так а Вы симку не меняли ?
А є резон боротися?

Они сами присилали сообщения с предложениями,если мне подходило закрывала,если нет торговалась, кто был не зговорчив шли в конец очереди)))) на данный момент так и осталась 1 шарашка не пробиваемые я их шлю в суд😁 чтобы поскорее задыхаться))
Чи були у Вас кредит каса та бізнес позика? Якщо так, то як Ви з ними боролися?
Як у Вас зараз з цим справи? Справилися? Судів не було?

В мене один із сфо кредит 7. Сьогодні 31 день просрочки. Узнали что я за границей. Но пишут культурно. И сначала написали мол вы что за границей? Потом исправили вы что давно за границей??? Почти за тело просят закрыть. Думаю. Пугают каким то европейским кредитным бюро. Мол передадим туда. Че то я о таком и не слышала🤣 есть такое?

Тогда бы и я боялся
Пчёл, дорогой мой, а уж как я бы переругался-то! С полгода назад, правда. Но, почитав Лема и его Солярис (чудо книга, всем советую, как и Гесса игру в бисер) — то что-то уже совсем не страшно. А вот если Бюро Вселенной — то тогда да, страшно до жути было б😳🤣🤣😳

Назад
Угорі