Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

Ненормативна лексика!
Просрочка почти 4 года 17 МФО тел на 150000т, на сегодняшний день (за 5 месяцев) закрыто 16 МФО все за тела или меньше тела, судов не было. Осталась одна шарашка и я свободна😁
как вы закрываете за тело или меньше через суд при помощи адвоката или они сами ********* за 4 года и готовы идти уже на тело лиж бы не судится?

как вы закрываете за тело или меньше через суд при помощи адвоката или они сами ********* за 4 года и готовы идти уже на тело лиж бы не судится?
Они сами присилали сообщения с предложениями,если мне подходило закрывала,если нет торговалась, кто был не зговорчив шли в конец очереди)))) на данный момент так и осталась 1 шарашка не пробиваемые я их шлю в суд😁 чтобы поскорее задыхаться))

В мене було 13 мфо:
1.кредит каса
,2.май кредит,
3.кредит 7, ( єдині що поки закрила і змусила їх заблочити кабінет без права відновлення)
4.кредит плюс,
5.санкредит,
6.бизнес позика,
7.єгроші,
8.швидкогроші,
9.топ 1,
10.технофінанс,
11.слон кредит,
12.алекс кредит
13. І короночка БІТКЕПІТАЛ
Протермінування з липня. Виносять мозок і тиснуть так що можна зійти з розуму.
Причина такого попадосу? Брала нові щоб закрити старі. І влипла ше в гіршу біду.

Зараз 15 онлайн мфо з загальною сумою 29700 тіла. Було 19 мфо, тоді сума була біля 40к.
Ще є борги в офлайн мфо, просто позика та сенс кредит - тіла 22 і 12.5тис. відповідно. По дурості їм платив регулярно платежі, сплатив майже половину, сидів практично на хлібі і воді, а досі винен ще їм 24.5 і 18.4 тис. Вирішив не кормити звіра, заліз в криївку, буду чекати від них з часом якихось лояльних пропозицій.
Також на днях прийшла пропозиція від ФінХ, хотіли спочатку 8.7к, зараз після 2-х місяців ігнору згодні на 2.4тис, буду закривати зі слідуючої зп.
Зважайте на те, що Фінх те що спишуть буде у прощенні боргу і треба буде податок платити від прощеної суми.

Зважайте на те, що Фінх те що спишуть буде у прощенні боргу і треба буде податок платити від прощеної суми.
Вони мені не робили прощення боргу. Просто запропонували закрити за таку суму.

Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас​

Если тут есть депутаты ВРУ, то там может быть по 2-3 у каждого.
Тока момент - в собственности.

Мфо багато навіть перераховувати не хочу.
На разі 3 позова в суді ЄАПБ,ЕЙС,Веллфін. Фінфорс виплачую кожного місяця. Бодаюсь з ними з адвокатом.

Скажіть, а що це означає? в одній шаразі після закриття по тілу підписала такий договір, про прощення суми і зобов'язання сплатити податок від прощеної суми... А куда платити і як дізнатись, який той податок?

Скажіть, а що це означає? в одній шаразі після закриття по тілу підписала такий договір, про прощення суми і зобов'язання сплатити податок від прощеної суми... А куда платити і як дізнатись, який той податок?
Вам з податкової надійде повідомлення. Можете на сайт ДПС зайти і там заплатити.

в мене мфо не має, залишився тільки таскомбанк -7000грн (кред.ліміт) та людям багато ще віддавати

Назад
Угорі