Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

Не треба хвилюватися у вашому положенні, насолоджуйтесь життям, трошки відкладайте, далі видно буде)
Нашкребла всюди де могла, закрила е гроші, тіло 30, оплатила 38, лишилось ще 8 чи 9 МФО, але там вже суми не великі і проценти також, буду виходити на просрочку і пробувати за тіло закривати надалі.
Е гроші вирішила закрити, бо почитала тут, як вони діють, я зараз би не витримала цього в своєму стані.
Дякую вам за теплі слова))

До речі, для мене найадекватніші це смартівей, закривала просрочений кредит за 30% від тіла. Причому, два рази 😅

:rolleyes::oops:
Ви працюєте в міжгалактичній мережі одягу?))
В AliExpress працює меньше людей :lol:
Ой ))) я так привыкла писать о своем долге приват в 100к , что и тут написала ))) больше 1000 человек )))

Добрий день. Ситуація така ж, як і в більшості тут. Брала для того, щоб перекрити. Поки що просрочок немає. Але будуть із завтрашнього дня. Питання от в чому. Вирішили з чоловіком продати свою квартиру. Плануємо в найближчий час це зробити. Підкажіть, чи вплине якось ситуація з моїми просрочками на цей момент? Чи можуть арешт накласти на майно?

Добрий день. Ситуація така ж, як і в більшості тут. Брала для того, щоб перекрити. Поки що просрочок немає. Але будуть із завтрашнього дня. Питання от в чому. Вирішили з чоловіком продати свою квартиру. Плануємо в найближчий час це зробити. Підкажіть, чи вплине якось ситуація з моїми просрочками на цей момент? Чи можуть арешт накласти на майно?
До ареста еще далеко, и не факт что будет, если только выходите в просрочки....так что продавайте смело... =)

До ареста еще далеко, если только выходите в просрочки....так что продавайте смело... =)
Спасибо. Ещё вопрос, у меня зп карта в Привате, насколько я знаю они могут блокировать счета при просрочках. Каким образом можно этого избежать и есть ли смысл открыть карту в другом банке, например Ощад?

Спасибо. Ещё вопрос, у меня зп карта в Привате, насколько я знаю они могут блокировать счета при просрочках. Каким образом можно этого избежать и есть ли смысл открыть карту в другом банке, например Ощад?
Щоб вони заблокували вам рахунок,треба для початку виграти суд)а до суду в вашому випадку далеко

вам сейчас нужно перевыпустить карту, на которую вы получали займ, так как будут списывать все деньги с нее.... заблокируйте ее, и сделайте новую.

Щоб вони заблокували вам рахунок,треба для початку виграти суд)а до суду в вашому випадку далеко
Краще відкрити заралатну карту в іншому банку. У мене довгий час приват списував половину суми з авансу і зарплати. А потім все що приходило.
Тому відкрийте рахунок в іншому банку. А в бухгалтерію напишіть заяву на зміну банку і рахунку.
Навіть виконавець більше 50% списувати не буде.

не зовсім це і не далеко маю 2 викнавчі првадження ЄАПБ виграла суд
Ну для початку треба отримати виконавчі провадження,вона тільки входить в прострочкт, спочатку буде терор,тоді продажа,а потім аж суд,це місяця,а може і роки
Краще відкрити заралатну карту в іншому банку. У мене довгий час приват списував половину суми з авансу і зарплати. А потім все що приходило.
Тому відкрийте рахунок в іншому банку. А в бухгалтерію напишіть заяву на зміну банку і рахунку.
Куди він списував?

Куди він списував?
В мене в приваті був зарплатний рахунок і кредит, котрий я ніяк не могла закрити. Ось вони зарплати зразу переводили на кредит. А потім вели мене в мінус з кредитом. Зарплату повністю перевели на кредит і я залишилась без грошей.
Тому довелось відкривати рахунок в іншому банку, щоб отримувати хоч якісь гроші. Це було шість років тому назад. Всіх деталей я вже можу і не пам'ятати.

В мене в приваті був зарплатний рахунок і кредит, котрий я ніяк не могла закрити. Ось вони зарплати зразу переводили на кредит. А потім вели мене в мінус з кредитом. Зарплату повністю перевели на кредит і я залишилась без грошей.
Тому довелось відкривати рахунок в іншому банку, щоб отримувати хоч якісь гроші. Це було шість років тому назад. Всіх деталей я вже можу і не пам'ятати.
У мене те саме було з Ощад. Теж 6 років тому.

Требакредит 7590
Талион 10800 (продали манивео)
Диджи 7000 (продали ферст)
Примколлект 2100 (продали тенго)
Карта привата 4200
Спортбанк 4700
Всё.

Кредиткасса - 12000
Манивео (Таліон) - 22000
Монто - 2500
КлікКредит - 5000
Смартівей - 5000
ЛовіЛаве - 3000
МістерМані - 4000
МайКредит - 4000
Зекредит - 3000
ШГ - 5000
фінХ - 5000
СосКредит - 3000

І банки
Моно - 113000
КредитДніпро - 40000

Не знаєте, випадково, який банк не блокує рахунки? Чи блокують усі?

Назад
Угорі