обращение в урядову горячу линию по поводу угроз

• Автор теми Автор теми @александр19871403
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

@александр19871403

Форумчанин
Дописи
226
Реакції
150
Бали
398
@александр19871403 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
кто то писал электронное обращение в урядову горячу линию по поводу угроз и смс?

Це компетенція виключно простої поліції

@александр19871403, я писала,перестали писать на Вайбер и на имейл,ответы пришли,обращаться в полицию,куча статтей ...но и сразу же продал Глобал коллекторам....

Як ви реєструвалися на сайті урядової лінії? Я не можу ввести місце продивання

Я вже 3 дні пробую і не можу
Так і в мене було,декілька днів пробувала,потім понаписувала щоб відправити через пошту.А потім якось на форумі прочитала,що хтось так відправив,і я знову зайшла і все вийшло.Зробила свій кабінет.І у вас вийде.

Так і в мене було,декілька днів пробувала,потім понаписувала щоб відправити через пошту.А потім якось на форумі прочитала,що хтось так відправив,і я знову зайшла і все вийшло.Зробила свій кабінет.І у вас вийде.
Як ви його вводили спочатку обл

Orusia89, у вас Гугл хром браузер? Может 2 р нажмите на мышке слева,когда выберете адрес

Orusia89, сначала выберите область,нажмите на нее,откроется районы,выберите,нажмите,потом город И дважды на левую клавишу мышки,а уже в нижней строке,вручную введёте улицу и дом

Orusia89, у вас Гугл хром браузер? Может 2 р нажмите на мышке слева,когда выберете адрес

Orusia89, сначала выберите область,нажмите на нее,откроется районы,выберите,нажмите,потом город И дважды на левую клавишу мышки,а уже в нижней строке,вручную введёте улицу и дом
Зареєструйте мене будь ласка немає компютера

Я дзвонила на урядову гарячу лінію

Що передадуть в нацполіцію і чекати відповіді від 5 до 30 днів

На 1545 май кредіт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі