Обращение к ЗЕ.МАТЬ ВАШУ.Я БЕРУ КОНТРОЛЬ.

• Автор теми Автор теми ZohanKH
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Будет толк,сечяс новый народный президент, выборы парламента,надо етим воспользоватса,я даже не про кредиты говорю,не про проценты, а про издевательство над нами ,родными,соседями,позора ,сколько людей потеряли работу, сколько мы виплакали, с'ели здоров'я нам .....
Было бы хорошо зделать митинг в Киеве под Радой до выборов....
А що особисто ви зробили, щоб вказати їм на їхнє місце?
Можливо ви заяву в поліцію написали чи звернулись кудись?

Mari.U, да все верно,но пока,мы не заставим государство понять и выполнять,то что народ-это главное достояние Украины,что мы и есть власть,суд и,собственно,государство,так и будет продолжаться.
Но,наши правители,очень не хотят это понимать.
Они знают,че если так будет-то их дни сочтенны.
Согласна...
:help::facepalm::mad:Честно ...у меня ощущение што жызнь сломана,все идёт под косяк и рассвета не видно....а когда читаю как люди пишут фото росклеели,соседям дзвонят позорят,родным на роботу,ребенку угрожают,ублюдком,выродком называют,ето терор етим человека можно убить ...до чего мы добились? Надо действовать,если мы будем сидеть они будут процветать на нашых слезах...

Останнє редагування:
Shanti, ми,як завжди-вимогаємо і крапка!
Хай,за мене зроблять,а я подивлюся,та підкажу,як треба.
(Це і мене,нажаль,стосується).

• Подобається
Реакції: Luyi
Я їм вказую на їхнє місце щодня,ви за мене не переживайте, і методи боротьби я знаю, з ними справляюсь !!! Але от не всі такі ! Заяву в міліцію писала але на жаль не багато вона вирішує а то й взагалі нічого! Не поможе нам міліція тому і діяти треба іншим чином,щоб ці контори позакривали,щоб вони не діяли на людей такими жорсткими методами психологічного тиску! ЦЕ протизаконно...То деж той закон???
Кожен для себе щось зробив але це не вирішує нічого для усіх нас та інших...
Давайте далі будемо сидіти по норам,писати в нацком і міліцію які нам нічим не допоможуть)))

Согласна...
:help::facepalm::mad:Честно ...у меня ощущение што жызнь сломана,все идёт под косяк и рассвета не видно....а когда читаю как люди пишут фото росклеели,соседям дзвонят позорят,родным на роботу,ребенку угрожают,ублюдком,выродком называют,ето терор етим человека можно убить ...до чего мы добились? Надо действовать,если мы будем сидеть они будут процветать на нашых слезах...
У нас лыбая волна протеста разбивается о камень,под названием"теперь моя очередь действовать".
Или протест должен быть проплаченный.к сожалению.

У нас лыбая волна протеста разбивается о камень,под названием"теперь моя очередь действовать".
Или протест должен быть проплаченный.к сожалению.
Наверное многим нравитса только сидеть и плакать...

Хто в темі, той зрозуміє...
huge.webp

Мое мнение ...если был бы протест ,были бы журналисты ,может кто то из депутатов к нам бы вышел так как на кануне выборы,я не говорю што нам бы погасили нашы кредиты ,я о том што может бы притихли и перестали так угрожать,вымогать и доводить родных и нас!

Mari.U, нам не привили с молоком матери,культуру отстаивания своих прав и свобод.
Если у кого-то получилось проскочить,то в большенстве случаев,он будет сидеть ровно,его заставить выйти и отстоять права,таких же,сложно.

Мое мнение ...если был бы протест ,были бы журналисты ,может кто то из депутатов к нам бы вышел так как на кануне выборы,я не говорю што нам бы погасили нашы кредиты ,я о том што может бы притихли и перестали так угрожать,вымогать и доводить родных и нас!
Мій скептицизм цілком виправданий...
Я досить довгий час намагалась вияснити, хоча б для себе, які можуть бути методи впливу на діяльність МФО... Мої набуті знання і висновки геть невтішні.
У нас, "простих смертних", немає ніяких можливостей, щоб вплинути на них... Вони захищають себе усіма відомими і невідомими способами. Юристи МФО так вміло обігрують закони, які регулюють їхню діяльність, що не "підкопаєшся"... Поліція, прокуратура- відмовляються "воювати" з ними, це безперспективні справи, які своїм існуванням псують їхню статистику. Журналісти не хочуть лізти туди, де їм затикають рота на кожному слові, та і більшість, просто, боїться, бо знають, хто за цим стоїть і яким боком це може вилізти... А і, мало не забула, гроші вирішують усе : "в деньгах вся сила, брат! Деньги правят миром, и тот сильнее, у кого их больше!"

Мій скептицизм цілком виправданий...
Я досить довгий час намагалась вияснити, хоча б для себе, які можуть бути методи впливу на діяльність МФО... Мої набуті знання і висновки геть невтішні.
У нас, "простих смертних", немає ніяких можливостей, щоб вплинути на них... Вони захищають себе усіма відомими і невідомими способами. Юристи МФО так вміло обігрують закони, які регулюють їхню діяльність, що не "підкопаєшся"... Поліція, прокуратура- відмовляються "воювати" з ними, це безперспективні справи, які своїм існуванням псують їхню статистику. Журналісти не хочуть лізти туди, де їм затикають рота на кожному слові, та і більшість, просто, боїться, бо знають, хто за цим стоїть і яким боком це може вилізти... А і, мало не забула, гроші вирішують усе : "в деньгах вся сила, брат! Деньги правят миром, и тот сильнее, у кого их больше!"
Народ вже доказав що не все вирішують гроші,ми навіть ще не спробували а вже скептизм...але десь я навіть згідна...
Продовжуємо...завтра будуть нові теми про те як дістають колектори та як нам погано і не хочеться жити...)))Усім надобраніч!:boredom::boredom::boredom:

Повторюсь, ну и что, что звонят.
Пусть звонят.
В суд обращается Манивео и пару ещё контор.
Остальные - благотворительность

• Подобається
Реакції: Fgy
Народ вже доказав що не все вирішують гроші,ми навіть ще не спробували а вже скептизм...але десь я навіть згідна...
Продовжуємо...завтра будуть нові теми про те як дістають колектори та як нам погано і не хочеться жити...)))Усім надобраніч!:boredom::boredom::boredom:
Їхній крах залежить виключно від нас!
Але те, що хтось буде "пижитись" під кабінетами і створювати видимість боротьби- це ніщо, така стратегія нічого не дасть (це моя думка)...

Їхній крах залежить виключно від нас!
Але те, що хтось буде "пижитись" під кабінетами і створювати видимість боротьби- це ніщо, така стратегія нічого не дасть (це моя думка)...
Ви надто скептично настроєні,повторюю вибори,новий президент,принаймі ми моглиб спробувати....

Честно, вот поднадоели эти закликі "брати вила і всі на майдан" с вигуками "Ганьба! Ганьба! Ганьба!". Это всё к чему-то хорошему, хоть раз, за историю нашей незалежно привело?
Ну не та у нас страна, где будет хоть кто-то отстаивать права обычного смертного.
Выше на демке всё чётко написано "Сила в деньгах", они правят миром. И, поверьте, никакому депутату вы нахрен не нужны, ибо депутат бегает по протестам тоже за бабки, сегодня он бьёт каской вместе с шахтёрами, а завтра будет защищать права тушканчиков в Украине потому, что ему проплатили.
Нужна информационная война, антиреклама во всех популярных СМИ, а это опять большие бабосики. Человеку, который не брал кредит в МФО, не докажешь, что это мошенники и кровопийцы. Мошенником он будет считать вас, вы взяли деньги и не отдаёте. А на каналах все ещё так сладко поют, что кредиты почти безпроцентные.
На элементарную петицию голоса собрать невозможно, какие протесты?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі