Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 13K
З ними справу не мала. А ось доказ, що скарги в НБУ таки дієві)

Напишіть в нбу скаргу на них
Доброго дня. Підкажіть будь ласка через скільки часу вам повернули надмірно сплачені відсотки Ломбард Перший? І чого ви на них писали скаргу в НБУ? В мене зареєстрована заява на повернення 6 жовтня. Поки тиша. Пишу їм на електронну скриньку, апелюють це тим що мають 30 днів на розгляд, тобто до 5 листопада

Доброго дня. Підкажіть будь ласка через скільки часу вам повернули надмірно сплачені відсотки Ломбард Перший? І чого ви на них писали скаргу в НБУ? В мене зареєстрована заява на повернення 6 жовтня. Поки тиша. Пишу їм на електронну скриньку, апелюють це тим що мають 30 днів на розгляд, тобто до 5 листопада
Доброго вечора!Підкажіть будь ласка ,Вам Швидко гроші списали все?повернули переплати?

Доброго вечора!Підкажіть будь ласка ,Вам Швидко гроші списали все?повернули переплати?
Заява з 20 жовтня зареєстрована. Лише дзвонили і сказали, що з документами все в порядку. Сказали, що до 18 листопада мають час. Ще чекаю. Як буде результат, відпишуся

Терміново будь ласка порадьте що робити в даній ситуації. Сьогодні 30 день розгляду моєї заяви на повернення надмірно сплачених відсотків як дружині військового. Ломбард перший Контракт груп повернув мізерну суму в 1600 грн за відкритими договорами. А за останні півтора року користування - НІ. На листи на електронну скриньку не відповідають! Порадьте будь ласка які мої подальші дії? Як правильно скласти скаргу в НБУ?

Терміново будь ласка порадьте що робити в даній ситуації. Сьогодні 30 день розгляду моєї заяви на повернення надмірно сплачених відсотків як дружині військового. Ломбард перший Контракт груп повернув мізерну суму в 1600 грн за відкритими договорами. А за останні півтора року користування - НІ. На листи на електронну скриньку не відповідають! Порадьте будь ласка які мої подальші дії? Як правильно скласти скаргу в НБУ?
Так мені центральний. Повернув мізер, а за чотири чи скільки роки відмовили. Пішли у мовчанку, нацбанк теж нічого не дав

Всім привіт!
У мене сестра взяла займ в ШГ ,було це ще в грудні 2024 року в сумі 13 тис грн ,і по сьогоднішній день робе пролонгації ,часткові сплати 🤷я про це дізналась лише ось не так давно ,і то через те що вона до мене звернулась з наступним питанням:Як дружина військовослужбовця вона відправила весь пакет документів замовленим листом з описом вкладень на юридичну адресу ШГ,минуло 3 тижні вони їй надіслали відмову у списанні,перерахунку та поверненні сплачених коштів через те що Витяг з наказу чоловік її в частині взяв по стройовій частині а не по особовому складу🤔Я закривала свої кредити але це було ще в 2019 році і я сама військовослужбовець,і у нас все було простіше тоді
Є тут дружини військових яким також відмовляли з причини неналежного витягу?І що це за лист від ВАФК яким МФО козирюють?типу в ньому чіткий перелік документів який треба надати для застосування пільг дружинам Військовослужбовців?!Є сенс звертатись в Нацбанк чі що робити з цим?!дякую за відповіді

walking_nightmare,

Допоможіть будь ласка порадьте можливо хтось стикався з таким
Суджусь з МФО швидко гроші написав відзив на позовну заяву прикріпив військовий квиток
УБД та форму 5 (свіжу)тіло 10000 хочуть 29200 який шанс виграти та в заяві вказав прохання на перерахунок попередніх договорів
Також хочу зробити перерахунок май кредит
Манівео та кредит каса
Надав в запитів лист заяву їм на емайл пошту та фото сторінок військового квитка форму5(свіжу) та УБД
На момент кредитування був військовий але не вказував в кабінеті
Який шанс шо ці МФО зроблять перерахунок на мою користь та хто стикався з ними поділіться
досвідом

Назад
Угорі