Облгаз. Лист на електронну пошту про те, що за борг подадуть до суду

• Автор теми Автор теми ИринаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

ИринаБ

Форумчанин
Дописи
114
Реакції
82
Бали
2625
ИринаБ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Облгаз подає до суду

Сьогодні ще одна неприємна новина... Облгаз прислав на електронну пошту лист, що за борг в 13000 подадуть до суду (зараз обслуговує Нафтогаз). Наскільки я знаю, люди у військовий час і комуналку не платять і за це нічого не буде, а тут борг за минулий сезон...
В мене таке відчуття, що в Україні, крім мене, немає боржників)))) всі банки, МФО, а тепер і газзбуд хочуть грошей, яких в мене немає...
Можливо у когось були проблеми з газом, підскажіть чим закінчилася історія

В мене таке відчуття, що в Україні, крім мене, немає боржників))))
Так, ви унікальна )))
Нічим. Багато кому це присилають. Також приносять в пошту листи.

Облгаз подає до суду

Сьогодні ще одна неприємна новина... Облгаз прислав на електронну пошту лист, що за борг в 13000 подадуть до суду (зараз обслуговує Нафтогаз). Наскільки я знаю, люди у військовий час і комуналку не платять і за це нічого не буде, а тут борг за минулий сезон...
В мене таке відчуття, що в Україні, крім мене, немає боржників)))) всі банки, МФО, а тепер і газзбуд хочуть грошей, яких в мене немає...
Мне прислали правда за долг за февраль 22 года да и сумма там 1200. Оплатила а то ещё на счётчик придумают посмотреть. Тьфу тьфу
Мне прислали правда за долг за февраль 22 года да и сумма там 1200. Оплатила а то ещё на счётчик придумают посмотреть. Тьфу тьфу
Хотя эти газовики взорвали меня в 18 году и у нас с ними дело то открывают криминальное то снова закрывают то приостанавливают- карантин потом война. Я уже и ружье купила

Хотя эти газовики взорвали меня в 18 году и у нас с ними дело то открывают криминальное то снова закрывают то приостанавливают- карантин потом война. Я уже и ружье купила
Да, у вас з ними особливі відносини...
Буду платити потрохи, може попустить їх)))

Тут жінка десь писала, за борг в 90 грн. НАФТОГАЗ продав борг коллекторам ?
Після війни за такий борг в 13 тис. можуть і газову трубу відрізати.
Надіюсь, що встигну їх оплатити поки війна не закінчиться.

59823b4------.webp

Так зверніться а облгаз, і оформіть реструктуризацію, під час воєнного стану пені та штрафи Не нараховуються, можливо у вас були борги до приєднання до Нафтогазу. А загалом Нафтогаз надає лише послугу газопостачання а транспортування і прийом показів облгаз надає, вирішуйте питання напряму, зверніться в ЦОК

Так зверніться а облгаз, і оформіть реструктуризацію, під час воєнного стану пені та штрафи Не нараховуються, можливо у вас були борги до приєднання до Нафтогазу. А загалом Нафтогаз надає лише послугу газопостачання а транспортування і прийом показів облгаз надає, вирішуйте питання напряму, зверніться в ЦОК
Так, борг був до приєднання. А є сенс оформляти реструктуризацію? Думаю просто оплачувати частинами і все

Так, борг був до приєднання. А є сенс оформляти реструктуризацію? Думаю просто оплачувати частинами і все
Ну загалом це ваш вибір, але реструктуризація зніме дзвінки і можливість подачі до суду.

Облгаз подає до суду

У мене також є борг за газ,також лякали судом колекторами.потім прийшов лист щоб оплачувати частинами,я трохи оплатила.покищо тиша.але чи не подали в суд не знаю

У мене також є борг за газ,також лякали судом колекторами.потім прийшов лист щоб оплачувати частинами,я трохи оплатила.покищо тиша.але чи не подали в суд не знаю
Зайдіть на сайт: Судова влада України

Там де "Сторона по справі:" пишите своє Прізвище Ім'я По батькові і натискаєте пошук.

Я почала платити, не багато, по тисячі в місяць. То отримала спочатку лист про те, що я молодець, так тримати, добре що плачу частинами. А трохи пізніше знову, що я злісний неплатник)))
Буду продовжувати платити так же, а там буде видно

Я почала платити, не багато, по тисячі в місяць. То отримала спочатку лист про те, що я молодець, так тримати, добре що плачу частинами. А трохи пізніше знову, що я злісний неплатник)))
Буду продовжувати платити так же, а там буде видно
Платіть, платіть, потім діти, потім онуки... І не буде ні кінця, ні краю цьому доїнню...

А що ви пропонуєте робити.? Це ж заборгованість за газ.там фіксована сума.при кожній оплаті сума зменшується...
Якщо Ви не платили більше 3-х років, то з Вас можуть стягнути лише за 3 роки, якщо дійде до суду і не забудете подати заяву про застосування позовної давності.
За газ Ви платите комусь в кишеню. Собівартість одного кубометра газу НИЗЬКОГО ТИСКУ складає без доставки трішки більше 20 копійок. Згадайте закон Клапейрона.

Якщо Ви не платили більше 3-х років, то з Вас можуть стягнути лише за 3 роки, якщо дійде до суду і не забудете подати заяву про застосування позовної давності.
За газ Ви платите комусь в кишеню. Собівартість одного кубометра газу НИЗЬКОГО ТИСКУ складає без доставки трішки більше 20 копійок. Згадайте закон Клапейрона
А хто то?)?
І як він допоможе в суді?)

Назад
Угорі