Обленерго подає до суду під час війни.

• Автор теми Автор теми cana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

cana

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
5058
cana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.Хто стикався з такою проблемою під час війни? Обленерго .за 5 міс війни оплачувала 2 рази рахунки,не повністю,не було чим,в цьому місяці заплатила знову частину,ще висить 3тис заборгованості,думала помалу буду оплачувати аби вийти в нуль,знайшла невеличкий підробіток,але сьогодні телефонує жіночка з обленерго і каже мені що мій борг юристи підготували до подачі в суд,в мене є 2 дні на оплату всієї суми, інакше вони подають до суду.Чи має обленерго право на це зараз?

Всім привіт.Хто стикався з такою проблемою під час війни? Обленерго .за 5 міс війни оплачувала 2 рази рахунки,не повністю,не було чим,в цьому місяці заплатила знову частину,ще висить 3тис заборгованості,думала помалу буду оплачувати аби вийти в нуль,знайшла невеличкий підробіток,але сьогодні телефонує жіночка з обленерго і каже мені що мій борг юристи підготували до подачі в суд,в мене є 2 дні на оплату всієї суми, інакше вони подають до суду.Чи має обленерго право на це зараз?
В суд подавать имеют право,а вот отключить нет.Ну и ее факт,что подадут,может просто психологическое давление,чтоб вы оплатили

Звонками не брезгуют и облгазы- просят за два месяца за доставку газа оплатить. Не волнуйтесь. Я думаю что за 3 тыщи они точно в суд не пойдут

Назад
Угорі