Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже мабуть половину боргів закривІди працюй,студент
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вже мабуть половину боргів закривІди працюй,студент
Я просила зробити реструктуризацію тіла.Навіщо Ви їм пишете,якщо нема чим платити?
Вони без ліцензії, не роблять пролонгації та реструктуризації начеЯ просила зробити реструктуризацію тіла.
Пролонгація не треба, а розбити на частини якщо захочуть. Но поки пропонують тільки знижку -5тис .Вони без ліцензії, не роблять пролонгації та реструктуризації наче
Мені не скучно. Як раз з ними дуже весело. Напишу для того щоб розбити тіло на частини.Ну скучно людині
Ну я про те, що не можуть підписувати нові угоди. Хоча може по гарантійному й можуть розбитиПролонгація не треба, а розбити на частини якщо захочуть.
Головко

та думаю треба) по максимуму, ще добре якщо скарга від кожного з оточенняподати на них скаргу і це наче діє
Популярний ютуб адвокат, але на форумі його не дуже люблять
не знав)Популярний ютуб адвокат, але на форумі його не дуже люблять
![]()
Ніхто не дивиться ніяких Головко ,хай сам себе дивиться. Все є на форумі. Про скарги теж є інформація. Люди пишуть,говорять,що дієво.Підкажіть будь ласка. Головко у своїх відео каже, що якщо ваших родичів задовбують колектори, то можна подати на них скаргу і це наче діє.
Наскільки це правда? Бо читаю форум, то чи не працює, чи ніхто скарги не робить?
Meos, Ознайомтесь з правилами форому. Особливо щодо викладання контенту. Поки що без попередження а як рекомендація.Популярний ютуб адвокат, але на форумі його не дуже люблять
![]()
Meos, Ознайомтесь з правилами форому. Особливо щодо викладання контенту. Поки що без попередження а як рекомендація.
В нас не те що когось "люблять чи не люблять". В нас також є свої перевірені юристи і адвокати і якась стороння реклама будь-кого нам не потрібна.
Тобто якщо вам потрібен пан Головко, то що ви забули в нас на форумі. Дивіться Ютуберів і вирішуйте свої проблеми там.
Не витрачайте свій час на нас.
Так, є таке. Хочете щось написати про них, пишіть в профільній темі.Повністю з вами згоден. Але у вас на форумі цілий розділ про сторонніх юристів.
![]()