Обдзвонили вже всіх родичів, кидають мій договір їм, просять щоб я вийшла на звʼязок

• Автор теми Автор теми trup
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Вони без ліцензії, не роблять пролонгації та реструктуризації наче
Пролонгація не треба, а розбити на частини якщо захочуть. Но поки пропонують тільки знижку -5тис .
Ну скучно людині
Мені не скучно. Як раз з ними дуже весело. Напишу для того щоб розбити тіло на частини.

Підкажіть будь ласка. Головко у своїх відео каже, що якщо ваших родичів задовбують колектори, то можна подати на них скаргу і це наче діє.
Наскільки це правда? Бо читаю форум, то чи не працює, чи ніхто скарги не робить?

Популярний ютуб адвокат, але на форумі його не дуже люблять

hqdefault[1].webp

Підкажіть будь ласка. Головко у своїх відео каже, що якщо ваших родичів задовбують колектори, то можна подати на них скаргу і це наче діє.
Наскільки це правда? Бо читаю форум, то чи не працює, чи ніхто скарги не робить?
Ніхто не дивиться ніяких Головко ,хай сам себе дивиться. Все є на форумі. Про скарги теж є інформація. Люди пишуть,говорять,що дієво.

Популярний ютуб адвокат, але на форумі його не дуже люблять

hqdefault[1].jpg
Meos, Ознайомтесь з правилами форому. Особливо щодо викладання контенту. Поки що без попередження а як рекомендація.

В нас не те що когось "люблять чи не люблять". В нас також є свої перевірені юристи і адвокати і якась стороння реклама будь-кого нам не потрібна.
Тобто якщо вам потрібен пан Головко, то що ви забули в нас на форумі. Дивіться Ютуберів і вирішуйте свої проблеми там.
Не витрачайте свій час на нас.

Meos, Ознайомтесь з правилами форому. Особливо щодо викладання контенту. Поки що без попередження а як рекомендація.

В нас не те що когось "люблять чи не люблять". В нас також є свої перевірені юристи і адвокати і якась стороння реклама будь-кого нам не потрібна.
Тобто якщо вам потрібен пан Головко, то що ви забули в нас на форумі. Дивіться Ютуберів і вирішуйте свої проблеми там.
Не витрачайте свій час на нас.

Повністю з вами згоден. Але у вас на форумі цілий розділ про сторонніх юристів.

43523535.jpg

Повністю з вами згоден. Але у вас на форумі цілий розділ про сторонніх юристів.

43523535.jpg
Так, є таке. Хочете щось написати про них, пишіть в профільній темі.
Щодо контенту накшталт роліків з YouTube з їхніми "лікбезами" я вже написав. За рекламу взагалі нема про що говорити. Є правила і всі їх будуть дотримуватись.
Якщо ж вам "горить" щось подібне викладати, узгоджуйте це попередньо з Admin .

Назад
Угорі