Обдзвон монетка

• Автор теми Автор теми Salurn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K

Salurn

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
77
Бали
3625
Salurn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скільки в кого тривав славнозвісний обдзвон від монетки? День-два чи місяці? І чи помогло щось, щоб їх заспокоїти?

В мене ще не почали, але написала в вайбер, що до 18 год оплата(зрозуміло, що її не буде) інакше обдзвон всього оточення. То ще сьогодні почне чи вже завтра?))

Скільки в кого тривав славнозвісний обдзвон від монетки? День-два чи місяці? І чи помогло щось, щоб їх заспокоїти?

В мене ще не почали, але написала в вайбер, що до 18 год оплата(зрозуміло, що її не буде) інакше обдзвон всього оточення. То ще сьогодні почне чи вже завтра?))
Десь біля місяця,потім перестали,але чоловіку вліпили напис,а я свого ще чекаю

Місяць.Потім напис.

Прям зразу після закінчення продзвону напис чи через ще яеийсь час?

А, ну мтільки я ще переживу..мама/тато/брат вже троє?
Прозвон почався на третьому міс.,а вліпили на шостому,в мене вже дев'ятий пішов і тіло більше,не дзвонять і поки ще не вліпили.В чоловіка ми суд виграли з ними,чекаємо чи підуть в апеляцію

Обзвон начали с начала июня. Не знаю как долго. Звонили только маминому окружению, окружение очень большое. Звонили даже не знакомым людям. Делали пopнo коллаж на маму. Вообщем все были в шоке. Сейчас вроде притихли

Прозвон почався на третьому міс.,а вліпили на шостому,в мене вже дев'ятий пішов і тіло більше,не дзвонять і поки ще не вліпили.В чоловіка ми суд виграли з ними,чекаємо чи підуть в апеляцію
В мене вже більше 4-х місяців вроді

Обзвон начали с начала июня. Не знаю как долго. Звонили только маминому окружению, окружение очень большое. Звонили даже не знакомым людям. Делали ***** коллаж на маму. Вообщем все были в шоке. Сейчас вроде притихли
Нас с колажами пронесло от Монетки

Обзвон начали с начала июня. Не знаю как долго. Звонили только маминому окружению, окружение очень большое. Звонили даже не знакомым людям. Делали ***** коллаж на маму. Вообщем все были в шоке. Сейчас вроде притихли
Так кредит був у вас чи в мами?

Звонили ровно три месяца каждый день на работу моего родственника и соседке. Просрочка уже 11 месяцев. После обзвона не верну не одной копейки.

Я все соц сети удалила, а мама не может восстановить пароли с контакта и одноклассников. Вот от туда и взяли её фото
Мне повезло,что вовремя удалили все,а свекровь со свекром не пользуются соц.сетями и вайбера нет

Обзвон идёт ежедневно каждые 10 минут мне , на рабочий номер, нашли даже отчима.
Коллаж гуляет по всем друзьям в ВК , хотя ях ВК давно удалила.
Кредит с февраля естественно пролонгации.
С 4 000 насчитали 18 000.
Сегодня звонила на 1545 ,написала письмо в НБУ. Жду.

Вкладення

• IMG_20200811_105910.webp
    IMG_20200811_105910.webp
    62.7 Кб · Перегляди: 91
Обзвон идёт ежедневно каждые 10 минут мне , на рабочий номер, нашли даже отчима.
Коллаж гуляет по всем друзьям в ВК , хотя ях ВК давно удалила.
Кредит с февраля естественно пролонгации.
С 4 000 насчитали 18 000.
Сегодня звонила на 1545 ,написала письмо в НБУ. Жду.
А сенс дзвонити на 1545? Вони тепер говорять, що всі питання до НБУ . Вони нічим не можуть допомогти ні по банках, ні по мфо))
Мне повезло,что вовремя удалили все,а свекровь со свекром не пользуются соц.сетями и вайбера нет
Мда, свекруху мою краще не рухали б звичайно,бо вона зовсім їбанута))

А сенс дзвонити на 1545? Вони тепер говорять, що всі питання до НБУ . Вони нічим не можуть допомогти ні по банках, ні по мфо))

Мда, свекруху мою краще не рухали б звичайно,бо вона зовсім їбанута))
Они переключили на оператора НБУ

Назад
Угорі